שניצל מושלם של ישראל אהרוני

רוצים לדעת איך להכין שניצל מושלם? אהרוני מלמד אתכם את הסוד שלו לשניצל פריך וזהוב כולל שדרוג למרינדה וציפוי מתובלים
רוצים לדעת איך להכין שניצל מושלם? אהרוני מלמד אתכם את הסוד שלו לשניצל פריך וזהוב כולל שדרוג למרינדה וציפוי מתובלים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    38 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 308.7 קק״ל 1234.9 קק״ל
    פחמימות 38.4 גרם 153.7 גרם
    שומן 12.6 גרם 50.4 גרם
    נתרן 638.1 מ״ג 2552.5 מ״ג
    חלבון 9.0 גרם 36.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 8.1 גרם
    כולסטרול 63.5 מ״ג 253.8 מ״ג
    סידן 34.8 מ״ג 139.2 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 144.5 מ״ג 578.1 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    38 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 308.7 קק״ל 1234.9 קק״ל
    פחמימות 38.4 גרם 153.7 גרם
    שומן 12.6 גרם 50.4 גרם
    נתרן 638.1 מ״ג 2552.5 מ״ג
    חלבון 9.0 גרם 36.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 8.1 גרם
    כולסטרול 63.5 מ״ג 253.8 מ״ג
    סידן 34.8 מ״ג 139.2 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 144.5 מ״ג 578.1 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

משרה

פירורי לחם מתובלים

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בהם את חזות העוף כחצי שעה.
  2. טורפים את הביצה והפסטו בצלחת עמוקה.
  3. שמים את פירורי הלחם בצלחת שטוחה.
  4. קוצצים את עשבי התיבול ומערבבים עם פירורי הלחם.
  5. במחבת גדולה מחממים שמן בגובה 1 ס”מ.
  6. מוציאים את חזות העוף מהמשרה.
  7. טובלים כל חזה עוף בביצה ואז בפירורי לחם.
  8. כשהשמן חם מכניסים את חזות העוף המצופים ומטגנים אותם 3­-4 דקותד מכל צד עד שהם משחימים היטב.
  9. מוציאים ומניחים על נייר סופג. מגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שניצל מושלם של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות