-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 308.7 קק״ל 1234.9 קק״לפחמימות 38.4 גרם 153.7 גרםשומן 12.6 גרם 50.4 גרםנתרן 638.1 מ״ג 2552.5 מ״גחלבון 9.0 גרם 36.2 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.2 גרםשומן רווי 2.0 גרם 8.1 גרםכולסטרול 63.5 מ״ג 253.8 מ״גסידן 34.8 מ״ג 139.2 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 144.5 מ״ג 578.1 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.6 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
פחמימות38 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 308.7 קק״ל 1234.9 קק״לפחמימות 38.4 גרם 153.7 גרםשומן 12.6 גרם 50.4 גרםנתרן 638.1 מ״ג 2552.5 מ״גחלבון 9.0 גרם 36.2 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.2 גרםשומן רווי 2.0 גרם 8.1 גרםכולסטרול 63.5 מ״ג 253.8 מ״גסידן 34.8 מ״ג 139.2 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 144.5 מ״ג 578.1 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 309 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם חזה עוף משוטח לשניצל
-
1 ביצה L
-
2 כפות ממרח פסטו
-
2 ליטר שמן קנולה
משרה
-
3 כפות שמן זית
-
3 כפות מיץ ליים
-
1 שן שום
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
פירורי לחם מתובלים
-
1 שקית פירורי לחם
-
1 גבעול תימין טרי
-
1 גבעול רוזמרין
-
3 עלי מרווה
אופן הכנה
- מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בהם את חזות העוף כחצי שעה.
- טורפים את הביצה והפסטו בצלחת עמוקה.
- שמים את פירורי הלחם בצלחת שטוחה.
- קוצצים את עשבי התיבול ומערבבים עם פירורי הלחם.
- במחבת גדולה מחממים שמן בגובה 1 ס”מ.
- מוציאים את חזות העוף מהמשרה.
- טובלים כל חזה עוף בביצה ואז בפירורי לחם.
- כשהשמן חם מכניסים את חזות העוף המצופים ומטגנים אותם 3-4 דקותד מכל צד עד שהם משחימים היטב.
- מוציאים ומניחים על נייר סופג. מגישים.
אופן הכנה
- מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בהם את חזות העוף כחצי שעה.
- טורפים את הביצה והפסטו בצלחת עמוקה.
- שמים את פירורי הלחם בצלחת שטוחה.
- קוצצים את עשבי התיבול ומערבבים עם פירורי הלחם.
- במחבת גדולה מחממים שמן בגובה 1 ס”מ.
- מוציאים את חזות העוף מהמשרה.
- טובלים כל חזה עוף בביצה ואז בפירורי לחם.
- כשהשמן חם מכניסים את חזות העוף המצופים ומטגנים אותם 3-4 דקותד מכל צד עד שהם משחימים היטב.
- מוציאים ומניחים על נייר סופג. מגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן