שניצל בטעמים בשלושה ציפויים שונים

ציפוי פירורי לחם, ביסלי גריל או תפוצ'יפס – מי חלם ששניצל בטעמים יוכל להיות פריך וכה טעים? מנה מושלמת לארוחת ילדים שגם מבוגרים אוהבים
ציפוי פירורי לחם, ביסלי גריל או תפוצ'יפס – מי חלם ששניצל בטעמים יוכל להיות פריך וכה טעים? מנה מושלמת לארוחת ילדים שגם מבוגרים אוהבים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    505 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5190.0 קק״ל 20759.9 קק״ל
    פחמימות 504.9 גרם 2019.5 גרם
    שומן 298.1 גרם 1192.2 גרם
    נתרן 575.2 מ״ג 2300.8 מ״ג
    חלבון 80.2 גרם 320.9 גרם
    סיבים תזונתיים 40.9 גרם 163.6 גרם
    שומן רווי 94.4 גרם 377.5 גרם
    כולסטרול 169.0 מ״ג 676.1 מ״ג
    סידן 41.2 מ״ג 164.6 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 348.7 מ״ג 1394.9 מ״ג
    אבץ 11.3 מ״ג 45.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    505 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5190.0 קק״ל 20759.9 קק״ל
    פחמימות 504.9 גרם 2019.5 גרם
    שומן 298.1 גרם 1192.2 גרם
    נתרן 575.2 מ״ג 2300.8 מ״ג
    חלבון 80.2 גרם 320.9 גרם
    סיבים תזונתיים 40.9 גרם 163.6 גרם
    שומן רווי 94.4 גרם 377.5 גרם
    כולסטרול 169.0 מ״ג 676.1 מ״ג
    סידן 41.2 מ״ג 164.6 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 348.7 מ״ג 1394.9 מ״ג
    אבץ 11.3 מ״ג 45.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

שניצל

ציפוי פירורי לחם

ציפוי ביסלי

ציפוי תפוצ'יפס

טיגון

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. פורסים את חזה העוף לשניצלים.
  2. קולפים וקוצצים את השום.
  3. כותשים את הביסלי והתפוצ’יפס.
  4. מחממים את השמן במחבת.
  5. בקערה בינונית טורפים את הביצה והשמן. בקערות נפרדות מניחים את הקמח ושלושה סוגי הציפויים.
  6. טובלים את פרוסות העוף בקמח ומנערים מהעודפים. טובלים בביצה ומצפים היטב משני הצדדים באחד משלושת הציפויים.
  7. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג.

 

הפקה מסחרית עבור חברת ליוונט
צילום: אפיק גבאי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שניצל בטעמים בשלושה ציפויים שונים

הכנתם את המתכון?

כן
    מיקי צימט

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות