שניצל אסייתי עם סלט ירקות רענן של תמרה וישראל אהרוני

אהרוני ותמרה מכינים שניצל אסייתי - שניצל בקר קריספי משודרג בנוסח אסיאתי שמוגש עם סלט משגע של ירקות ועלים רעננים
אהרוני ותמרה מכינים שניצל אסייתי - שניצל בקר קריספי משודרג בנוסח אסיאתי שמוגש עם סלט משגע של ירקות ועלים רעננים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    28
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • פחמימות
    170 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1061.0 קק״ל 2122.0 קק״ל
    פחמימות 169.8 גרם 339.5 גרם
    שומן 19.3 גרם 38.7 גרם
    נתרן 4139.0 מ״ג 8278.0 מ״ג
    חלבון 58.4 גרם 116.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.7 גרם 15.5 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 316.1 מ״ג 632.2 מ״ג
    סידן 214.8 מ״ג 429.7 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 1234.2 מ״ג 2468.4 מ״ג
    אבץ 5.3 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    28
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • פחמימות
    170 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1061.0 קק״ל 2122.0 קק״ל
    פחמימות 169.8 גרם 339.5 גרם
    שומן 19.3 גרם 38.7 גרם
    נתרן 4139.0 מ״ג 8278.0 מ״ג
    חלבון 58.4 גרם 116.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.7 גרם 15.5 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 316.1 מ״ג 632.2 מ״ג
    סידן 214.8 מ״ג 429.7 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 11.6 מ״ג
    אשלגן 1234.2 מ״ג 2468.4 מ״ג
    אבץ 5.3 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

שניצל

מרינדה

ציפוי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את המשרה: קוצצים דק את הג’ינג’ר והשום. מערבבים את כל מצרכי המשרה בקערה, מוסיפים את השניצלים ומשרים כשעה במקרר.
  2. מערבבים את פירורי הפנקו עם הכוסברה הקצוצה.
  3. מסננים את השניצלים מהמשרה. טובלים את השניצל בביצים ובתערובת הפנקו. מטגנים במחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג ושומרים בצד.
  4. מכינים את הסלט: חולטים את אפונת השלג והשעועית הירוקה במים רותחים ל-30 שניות. מסננים ושומרים בצד.
  5. קוצצים דק את כל הירקות ושמים בקערה גדולה.
  6. מכינים את הרוטב לסלט: קוצצים דק את שיני השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית ומוסיפים לקערת הירקות. מערבבים בעדינות.
  7. מגישים: שמים בכל קערה סלט ושניצל ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שניצל אסייתי עם סלט ירקות רענן של תמרה וישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות