שיפודי פרגיות על מקלות למון גראס

איילת הירשמן מכינה שיפודי פרגיות משודרגים - משפדים את העוף על מקלות למון גראס ונהנים ממראה מקסים ומארומה לימונית
איילת הירשמן מכינה שיפודי פרגיות משודרגים - משפדים את העוף על מקלות למון גראס ונהנים ממראה מקסים ומארומה לימונית
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 117.6 קק״ל 1175.8 קק״ל
    פחמימות 2.7 גרם 27.0 גרם
    שומן 5.2 גרם 52.3 גרם
    נתרן 295.8 מ״ג 2957.6 מ״ג
    חלבון 14.1 גרם 141.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 3.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.9 מ״ג 79.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 38.6 מ״ג 386.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 117.6 קק״ל 1175.8 קק״ל
    פחמימות 2.7 גרם 27.0 גרם
    שומן 5.2 גרם 52.3 גרם
    נתרן 295.8 מ״ג 2957.6 מ״ג
    חלבון 14.1 גרם 141.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 3.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.9 מ״ג 79.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 38.6 מ״ג 386.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את הפרגיות לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  2. קולפים את הג’ינג’ר ושיני השום.
  3. מכינים את המשרה: שמים את הכוסברה, הלמון גראס, גרידת ומיץ הלימון, הצ’ילי, השמן, הסוכר, הג’ינג’ר, השום ותיבולית השום במעבד המזון וטוחנים למחית.
  4. מעבירים לקערה, מוסיפים את הפרגיות, מערבבים ומשרים שעה לפחות (עד לילה).
  5. משפדים את קוביות הפרגיות על כל גבעול למון גראס.
  6. מחממים על הכיריים משטח פלנצ’ה (או מחבת ברזל כבדה) ומשמנים אותה קלות בתרסיס השמן.
  7. מניחים את השיפודים על הפלנצ’ה, ותוך כדי צלייה מושחים אותם מדי פעם במשרה. צולים כ-5 דקות, או עד שהם זהובים מבחוץ ומוכנים מבפנים.
  8. זורים מלמעלה עוד כוסברה טרייה וצ’ילי ומגישים, אפשר עם אורז.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שיפודי פרגיות על מקלות למון גראס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות