-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 117.6 קק״ל 1175.8 קק״לפחמימות 2.7 גרם 27.0 גרםשומן 5.2 גרם 52.3 גרםנתרן 295.8 מ״ג 2957.6 מ״גחלבון 14.1 גרם 141.2 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.9 גרםשומן רווי 0.3 גרם 3.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 7.9 מ״ג 79.4 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 38.6 מ״ג 386.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
פחמימות3 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 117.6 קק״ל 1175.8 קק״לפחמימות 2.7 גרם 27.0 גרםשומן 5.2 גרם 52.3 גרםנתרן 295.8 מ״ג 2957.6 מ״גחלבון 14.1 גרם 141.2 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.9 גרםשומן רווי 0.3 גרם 3.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 7.9 מ״ג 79.4 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 38.6 מ״ג 386.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 118 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרינדה
-
1 צרור כוסברה
-
2 גבעולי למון גראס
-
1 כף גרידת לימון
-
2 כפות מיץ לימון
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 כפית סוכר חום בהיר – דמררה
-
3 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
2 שיני שום
-
1 קובייה תיבולית שום פטרוזיליה
שיפודים
-
10 גבעולי למון גראס
-
600 גרם סטייק פרגית
אופן הכנה
- חותכים את הפרגיות לקוביות בגודל 2 ס”מ.
- קולפים את הג’ינג’ר ושיני השום.
- מכינים את המשרה: שמים את הכוסברה, הלמון גראס, גרידת ומיץ הלימון, הצ’ילי, השמן, הסוכר, הג’ינג’ר, השום ותיבולית השום במעבד המזון וטוחנים למחית.
- מעבירים לקערה, מוסיפים את הפרגיות, מערבבים ומשרים שעה לפחות (עד לילה).
- משפדים את קוביות הפרגיות על כל גבעול למון גראס.
- מחממים על הכיריים משטח פלנצ’ה (או מחבת ברזל כבדה) ומשמנים אותה קלות בתרסיס השמן.
- מניחים את השיפודים על הפלנצ’ה, ותוך כדי צלייה מושחים אותם מדי פעם במשרה. צולים כ-5 דקות, או עד שהם זהובים מבחוץ ומוכנים מבפנים.
- זורים מלמעלה עוד כוסברה טרייה וצ’ילי ומגישים, אפשר עם אורז.
אופן הכנה
- חותכים את הפרגיות לקוביות בגודל 2 ס”מ.
- קולפים את הג’ינג’ר ושיני השום.
- מכינים את המשרה: שמים את הכוסברה, הלמון גראס, גרידת ומיץ הלימון, הצ’ילי, השמן, הסוכר, הג’ינג’ר, השום ותיבולית השום במעבד המזון וטוחנים למחית.
- מעבירים לקערה, מוסיפים את הפרגיות, מערבבים ומשרים שעה לפחות (עד לילה).
- משפדים את קוביות הפרגיות על כל גבעול למון גראס.
- מחממים על הכיריים משטח פלנצ’ה (או מחבת ברזל כבדה) ומשמנים אותה קלות בתרסיס השמן.
- מניחים את השיפודים על הפלנצ’ה, ותוך כדי צלייה מושחים אותם מדי פעם במשרה. צולים כ-5 דקות, או עד שהם זהובים מבחוץ ומוכנים מבפנים.
- זורים מלמעלה עוד כוסברה טרייה וצ’ילי ומגישים, אפשר עם אורז.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן