שיפודי עוף ברוטב טריאקי עם אורז

יוצאים למנגל ביום העצמאות ורוצים להכין שיפודים? ישראל אהרוני עם מתכון מנצח של שיפודי עוף ברוטב טריאקי שילדים ממש אוהבים (וגם מבוגרים)
יוצאים למנגל ביום העצמאות ורוצים להכין שיפודים? ישראל אהרוני עם מתכון מנצח של שיפודי עוף ברוטב טריאקי שילדים ממש אוהבים (וגם מבוגרים)
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 4]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • פחמימות
    8 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 140.2 קק״ל 2803.4 קק״ל
    פחמימות 8.4 גרם 169.0 גרם
    שומן 5.9 גרם 118.7 גרם
    נתרן 471.0 מ״ג 9420.8 מ״ג
    חלבון 12.8 גרם 255.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 17.4 גרם
    כולסטרול 28.5 מ״ג 570.0 מ״ג
    סידן 71.1 מ״ג 1422.9 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 29.6 מ״ג
    אשלגן 132.1 מ״ג 2642.1 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 17.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • פחמימות
    8 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 140.2 קק״ל 2803.4 קק״ל
    פחמימות 8.4 גרם 169.0 גרם
    שומן 5.9 גרם 118.7 גרם
    נתרן 471.0 מ״ג 9420.8 מ״ג
    חלבון 12.8 גרם 255.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 17.4 גרם
    כולסטרול 28.5 מ״ג 570.0 מ״ג
    סידן 71.1 מ״ג 1422.9 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 29.6 מ״ג
    אשלגן 132.1 מ״ג 2642.1 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 17.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
ישראל אהרוני
X

1 דירג [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את המשרה: קולפים את הג’ינג’ר ומגררים במיקרופליין (או קוצצים דק בסכין).
  2. מערבבים את כל חומרי המשרה.
  3. מפרידים את החלק הלבן של הבצל הירוק מהחלק הירוק, וחותכים את החלק הלבן למקטעים באורך 1 ס”מ.
  4. חותכים את העוף לקוביות בגודל 1 ס”מ.
  5. מוסיפים את העוף והבצל החתוך למשרה, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך שעה.
  6. מכינים את האורז: מחממים שמן בסיר על אש בינונית. מוסיפים את האורז והמלח ומטגנים כדקה.
  7. מוסיפים מים רותחים ומערבבים, מכסים את הסיר ומעבירים לאש הקטנה ביותר בכיריים. מבשלים 18 דקות. בסיום הבישול משאירים את הסיר סגור עוד 10 דקות.
  8. משפדים את העוף והבצל הירוק על שיפודי עץ (לסירוגין).
  9. מעבירים את המרינדה שנותרה למחבת ומבשלים כ-5 דקות, עד לצמצום הרוטב.
  10. משמנים מחבת פסים או מנגל במעט תרסיס שמן, צולים כשלוש דקות מכל צד, מפזרים מלמעלה שומשום קלוי ומגישים עם אורז לבן ורוטב.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שיפודי עוף ברוטב טריאקי עם אורז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות