תבשיל שום בעגבניות עם מוצרלה וטונה

משה שגב מכין תבשיל מיוחד וטעים של שיני שום ברוטב עגבניות לצד מוצרלה וטונה. תבשיל נהדר שכיף לאכול עם פרוסות עבות של לחם טרי
משה שגב מכין תבשיל מיוחד וטעים של שיני שום ברוטב עגבניות לצד מוצרלה וטונה. תבשיל נהדר שכיף לאכול עם פרוסות עבות של לחם טרי
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    55 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 955.0 קק״ל 1909.9 קק״ל
    פחמימות 55.0 גרם 110.1 גרם
    שומן 46.6 גרם 93.2 גרם
    נתרן 2409.3 מ״ג 4818.5 מ״ג
    חלבון 80.5 גרם 160.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 9.6 גרם 19.3 גרם
    כולסטרול 132.9 מ״ג 265.8 מ״ג
    סידן 448.4 מ״ג 896.9 מ״ג
    ברזל 8.2 מ״ג 16.4 מ״ג
    אשלגן 1446.6 מ״ג 2893.2 מ״ג
    אבץ 4.8 מ״ג 9.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    55 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 955.0 קק״ל 1909.9 קק״ל
    פחמימות 55.0 גרם 110.1 גרם
    שומן 46.6 גרם 93.2 גרם
    נתרן 2409.3 מ״ג 4818.5 מ״ג
    חלבון 80.5 גרם 160.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 9.6 גרם 19.3 גרם
    כולסטרול 132.9 מ״ג 265.8 מ״ג
    סידן 448.4 מ״ג 896.9 מ״ג
    ברזל 8.2 מ״ג 16.4 מ״ג
    אשלגן 1446.6 מ״ג 2893.2 מ״ג
    אבץ 4.8 מ״ג 9.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תבשילים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

תבשיל שום

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מגררים את העגבניה בפומפייה, חותכים את העגבניה השנייה לפלחים.
  2. שמים בסיר את שיני השום ויוצקים מעל את שמן הזית, רוטב העגבניות והעגבניות המגורדות. שמים את גבעול הרוזמרין ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל במשך שעה, או עד שהשום רך כמו חמאה.
  3. בזמן הבישול שמים בקערה את העגבנייה, שמן זית, זיתים, מוצרלה וטונה, ממליחים ומערבבים.
  4. מעבירים את השום למחבת אישית או משפחתית ומגישים לצד הסלט והלחם.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תבשיל שום בעגבניות עם מוצרלה וטונה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות