שטרודל תפוחים מבצק מלאווח שממש קל להכין
מי אמר שחייבים לעבוד קשה כדי להכין שטרודל תפוחים? קרין גורן מכינה שטרודל תפוחים מבצק מלאווח וחוסכת זמן, עבודה וכלים מלוכלכים
מי אמר שחייבים לעבוד קשה כדי להכין שטרודל תפוחים? קרין גורן מכינה שטרודל תפוחים מבצק מלאווח וחוסכת זמן, עבודה וכלים מלוכלכים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 525.8 קק״ל 3154.8 קק״לפחמימות 67.7 גרם 406.2 גרםשומן 20.1 גרם 120.7 גרםנתרן 626.9 מ״ג 3761.3 מ״גחלבון 6.4 גרם 38.2 גרםסיבים תזונתיים 5.4 גרם 32.5 גרםשומן רווי 11.1 גרם 66.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 17.5 מ״ג 104.8 מ״גברזל 0.9 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 226.4 מ״ג 1358.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.8 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות68 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 525.8 קק״ל 3154.8 קק״לפחמימות 67.7 גרם 406.2 גרםשומן 20.1 גרם 120.7 גרםנתרן 626.9 מ״ג 3761.3 מ״גחלבון 6.4 גרם 38.2 גרםסיבים תזונתיים 5.4 גרם 32.5 גרםשומן רווי 11.1 גרם 66.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 17.5 מ״ג 104.8 מ״גברזל 0.9 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 226.4 מ״ג 1358.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 526 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 תפוחי עץ גרני סמיט גדולים
-
1כף או 10 גרם קורנפלור
-
1 כפית קינמון טחון
-
1 חבילה מלאווח
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מפשירים את המלאווח במשך 10 דקות על השיש.
- מנקים את התפוחים מהליבה, חותכים לרבעים ופורסים דק.
- שמים את פרוסות התפוחים בקערה. מוסיפים את הסוכר, הקורנפלור והקינמון ומערבבים היטב.
- מניחים כל מלאווח על נייר אפייה משומן קלות בתרסיס השמן, מותחים בידיים לצורה של ריבוע ושמים 3-2 כפות של מלית התפוחים במרכז. מגלגלים לסגירה וצובטים קצת את הקצוות.
- חורצים בסכין כמה חריצים בבצק המגולגל (מגיעים בסכין עד למלית), ליופי וגם ליציאת אדים. חוזרים על הפעולות עם יתר המלוואחים.
- מניחים במרווח על גבי התבנית, מפזרים מעט סוכר וקינמון מעל ואופים 20 דקות עד להזהבה. מגישים חמים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מפשירים את המלאווח במשך 10 דקות על השיש.
- מנקים את התפוחים מהליבה, חותכים לרבעים ופורסים דק.
- שמים את פרוסות התפוחים בקערה. מוסיפים את הסוכר, הקורנפלור והקינמון ומערבבים היטב.
- מניחים כל מלאווח על נייר אפייה משומן קלות בתרסיס השמן, מותחים בידיים לצורה של ריבוע ושמים 3-2 כפות של מלית התפוחים במרכז. מגלגלים לסגירה וצובטים קצת את הקצוות.
- חורצים בסכין כמה חריצים בבצק המגולגל (מגיעים בסכין עד למלית), ליופי וגם ליציאת אדים. חוזרים על הפעולות עם יתר המלוואחים.
- מניחים במרווח על גבי התבנית, מפזרים מעט סוכר וקינמון מעל ואופים 20 דקות עד להזהבה. מגישים חמים.
הערות
- אפשר להגיש את השטרודל עם כדור גלידה ליד
הערות
- אפשר להגיש את השטרודל עם כדור גלידה ליד
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן