שורטברד בצורת פרחים

עוגיות שורטברד חמאתיות, נימוחות ונמסות בפה בצורה פרחים שמכינים בתבנית סיליקון ייחודית. לא תאמינו כמה קל להכין אותן (ואפשר גם ללא תבנית)
עוגיות שורטברד חמאתיות, נימוחות ונמסות בפה בצורה פרחים שמכינים בתבנית סיליקון ייחודית. לא תאמינו כמה קל להכין אותן (ואפשר גם ללא תבנית)
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 49.5 קק״ל 891.8 קק״ל
    פחמימות 10.2 גרם 183.8 גרם
    שומן 0.2 גרם 4.4 גרם
    נתרן 43.1 מ״ג 775.2 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 26.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 6.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.0 מ״ג 36.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 14.6 מ״ג 262.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 49.5 קק״ל 891.8 קק״ל
    פחמימות 10.2 גרם 183.8 גרם
    שומן 0.2 גרם 4.4 גרם
    נתרן 43.1 מ״ג 775.2 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 26.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 6.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.0 מ״ג 36.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 14.6 מ״ג 262.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים עד 5 מצרכים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. ממיסים את החמאה, מוסיפים את שאר החומרים לפי הסדר ומערבבים (בכף עץ או מעבד מזון) רק עד שמתקבל בצק אחיד.
  3. מגלגלים את הבצק לכדורים ומועכים כל כדור לשקע בתבניות סיליקון עם שקעים קטנים של פרחים.
  4. אופים כ-25-30 דקות עד שהעוגיות מתחילות להזהיב.
  5. מצננים לחלוטין לפני שמוציאים מהתבנית.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שורטברד בצורת פרחים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות