-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3101.4 קק״ל 3101.4 קק״לפחמימות 533.2 גרם 533.2 גרםשומן 167.8 גרם 167.8 גרםנתרן 796.6 מ״ג 796.6 מ״גחלבון 23.5 גרם 23.5 גרםסיבים תזונתיים 5.8 גרם 5.8 גרםשומן רווי 98.0 גרם 98.0 גרםכולסטרול 492.0 מ״ג 492.0 מ״גסידן 84.6 מ״ג 84.6 מ״גברזל 2.6 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 277.2 מ״ג 277.2 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 2.4 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
פחמימות533 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3101.4 קק״ל 3101.4 קק״לפחמימות 533.2 גרם 533.2 גרםשומן 167.8 גרם 167.8 גרםנתרן 796.6 מ״ג 796.6 מ״גחלבון 23.5 גרם 23.5 גרםסיבים תזונתיים 5.8 גרם 5.8 גרםשומן רווי 98.0 גרם 98.0 גרםכולסטרול 492.0 מ״ג 492.0 מ״גסידן 84.6 מ״ג 84.6 מ״גברזל 2.6 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 277.2 מ״ג 277.2 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 2.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 3101 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית טארט 24 ס"מ
בצק
קישוט
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-150 מעלות.
- מנפים יחד קמח, קורנפלור ומלח. הניפוי חשוב כי הוא מבטיח שהעוגיות לא יהיו כבדות.
- בקערה מערבבים יחד חמאה ושני סוגי סוכר. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים רק עד לבצק רך ואחיד.
- מהדקים את הבצק לתבנית לגובה 1 ס”מ (אפשר לרפד בנייר אפייה אבל לא חובה- הבצק מספיק שמן ולא יידבק).
- אופים כ-45 דקות, עד שהבצק מוצק למגע ומזהיב קלות (אבל עדיין בהיר יחסית).
- מוציאים מהתנור ומיד חותכים לעוגיות בסכין חדה (לא משוננת).
- מפזרים סוכר לקישוט ומצננים. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-150 מעלות.
- מנפים יחד קמח, קורנפלור ומלח. הניפוי חשוב כי הוא מבטיח שהעוגיות לא יהיו כבדות.
- בקערה מערבבים יחד חמאה ושני סוגי סוכר. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים רק עד לבצק רך ואחיד.
- מהדקים את הבצק לתבנית לגובה 1 ס”מ (אפשר לרפד בנייר אפייה אבל לא חובה- הבצק מספיק שמן ולא יידבק).
- אופים כ-45 דקות, עד שהבצק מוצק למגע ומזהיב קלות (אבל עדיין בהיר יחסית).
- מוציאים מהתנור ומיד חותכים לעוגיות בסכין חדה (לא משוננת).
- מפזרים סוכר לקישוט ומצננים. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן