שוקי עוף בתנור עם דלורית צלויה
ישראל אהרוני משדרג את ארוחת שישי שלכם ומכין שוקי עוף בתנור עם דלורית צלויה. מכינים בקלי קלות רוטב מתקתק שמזגג את העוף ואת הירקות ומקפיץ את הטעמים
ישראל אהרוני משדרג את ארוחת שישי שלכם ומכין שוקי עוף בתנור עם דלורית צלויה. מכינים בקלי קלות רוטב מתקתק שמזגג את העוף ואת הירקות ומקפיץ את הטעמים
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 309.3 קק״ל 1237.4 קק״לפחמימות 17.2 גרם 68.8 גרםשומן 15.3 גרם 61.2 גרםנתרן 1219.5 מ״ג 4877.9 מ״גחלבון 23.9 גרם 95.8 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.7 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.1 גרםכולסטרול 112.8 מ״ג 451.4 מ״גסידן 42.7 מ״ג 170.7 מ״גברזל 2.0 מ״ג 8.1 מ״גאשלגן 509.8 מ״ג 2039.3 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 9.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 50 דק׳
-
פחמימות17 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 309.3 קק״ל 1237.4 קק״לפחמימות 17.2 גרם 68.8 גרםשומן 15.3 גרם 61.2 גרםנתרן 1219.5 מ״ג 4877.9 מ״גחלבון 23.9 גרם 95.8 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.7 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.1 גרםכולסטרול 112.8 מ״ג 451.4 מ״גסידן 42.7 מ״ג 170.7 מ״גברזל 2.0 מ״ג 8.1 מ״גאשלגן 509.8 מ״ג 2039.3 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 9.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 309 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
-
8 שוקי עוף עם עור קטנות
-
1 דלורית גדולה
-
8 בצלי שאלוט בינוניים
רוטב
-
4 כפות שמן זית
-
4 כפות חומץ בלסמי
-
2 כפות תימין טרי
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות.
- חותכים את הדלורית בלי לקלף לקוביות גדולות.
- קולפים וחוצים את בצלי השאלוט.
- מערבבים בקערה את רכיבי הרוטב.
- שמים את העוף, הדלורית ובצל השאלוט בתבנית תנור ומוסיפים את הרוטב. מערבבים היטב.
- צולים כ-40 דקות, עד ששוקי העוף עשויות ושחומות.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות.
- חותכים את הדלורית בלי לקלף לקוביות גדולות.
- קולפים וחוצים את בצלי השאלוט.
- מערבבים בקערה את רכיבי הרוטב.
- שמים את העוף, הדלורית ובצל השאלוט בתבנית תנור ומוסיפים את הרוטב. מערבבים היטב.
- צולים כ-40 דקות, עד ששוקי העוף עשויות ושחומות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן