שוקי עוף בתנור עם דלורית צלויה

ישראל אהרוני משדרג את ארוחת שישי שלכם ומכין שוקי עוף בתנור עם דלורית צלויה. מכינים בקלי קלות רוטב מתקתק שמזגג את העוף ואת הירקות ומקפיץ את הטעמים
ישראל אהרוני משדרג את ארוחת שישי שלכם ומכין שוקי עוף בתנור עם דלורית צלויה. מכינים בקלי קלות רוטב מתקתק שמזגג את העוף ואת הירקות ומקפיץ את הטעמים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 309.3 קק״ל 1237.4 קק״ל
    פחמימות 17.2 גרם 68.8 גרם
    שומן 15.3 גרם 61.2 גרם
    נתרן 1219.5 מ״ג 4877.9 מ״ג
    חלבון 23.9 גרם 95.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.7 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.1 גרם
    כולסטרול 112.8 מ״ג 451.4 מ״ג
    סידן 42.7 מ״ג 170.7 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 509.8 מ״ג 2039.3 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 9.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 309.3 קק״ל 1237.4 קק״ל
    פחמימות 17.2 גרם 68.8 גרם
    שומן 15.3 גרם 61.2 גרם
    נתרן 1219.5 מ״ג 4877.9 מ״ג
    חלבון 23.9 גרם 95.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.7 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.1 גרם
    כולסטרול 112.8 מ״ג 451.4 מ״ג
    סידן 42.7 מ״ג 170.7 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 509.8 מ״ג 2039.3 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 9.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  2. חותכים את הדלורית בלי לקלף לקוביות גדולות.
  3. קולפים וחוצים את בצלי השאלוט.
  4. מערבבים בקערה את רכיבי הרוטב.
  5. שמים את העוף, הדלורית ובצל השאלוט בתבנית תנור ומוסיפים את הרוטב. מערבבים היטב.
  6. צולים כ-40 דקות, עד ששוקי העוף עשויות ושחומות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שוקי עוף בתנור עם דלורית צלויה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות