שוקי עוף ברוטב הדרים מתקתק

רוצים לשדרג את מנת העוף שאתם מגישים בכל יום שישי? ישראל אהרוני במתכון של שוקי עוף ברוטב הדרים עם ארומה משגעת של תפוזים ולימונים
רוצים לשדרג את מנת העוף שאתם מגישים בכל יום שישי? ישראל אהרוני במתכון של שוקי עוף ברוטב הדרים עם ארומה משגעת של תפוזים ולימונים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • פחמימות
    21 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 395.7 קק״ל 1187.1 קק״ל
    פחמימות 20.5 גרם 61.4 גרם
    שומן 20.5 גרם 61.6 גרם
    נתרן 966.0 מ״ג 2898.0 מ״ג
    חלבון 31.9 גרם 95.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 1.7 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 10.9 גרם
    כולסטרול 145.6 מ״ג 436.8 מ״ג
    סידן 36.8 מ״ג 110.3 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 468.1 מ״ג 1404.2 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • פחמימות
    21 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 395.7 קק״ל 1187.1 קק״ל
    פחמימות 20.5 גרם 61.4 גרם
    שומן 20.5 גרם 61.6 גרם
    נתרן 966.0 מ״ג 2898.0 מ״ג
    חלבון 31.9 גרם 95.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 1.7 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 10.9 גרם
    כולסטרול 145.6 מ״ג 436.8 מ״ג
    סידן 36.8 מ״ג 110.3 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 468.1 מ״ג 1404.2 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 8.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  2. קולפים ומגררים את השום והג’ינג’ר במיקרופליין.
  3. מערבבים את כל רכיבי הרוטב בקערית קטנה ושומרים בצד.
  4. מסדרים את שוקי העוף בתבנית, יוצקים מעל את הרוטב ומשרים כ-20 דקות.
  5. אופים את שוקי העוף בתנור החם כ-45 דקות עד שהן מוכנות ומזוגגות יפה. במחצית הזמן, הופכים את שוקי העוף בתבנית. מדי פעם משקים את שוקי העוף ברוטב שמצטבר בתבנית.
  6. מוציאים מהתנור, מסדרים בצלחת הגשה ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שוקי עוף ברוטב הדרים מתקתק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות