שוקי עוף אסייתיות עם פטריות
תמרה אהרוני מנצלת את השילוב המנצח בין עוף לפטריות ומכינה מנה טעימה להפליא ופשוטה להכנה של שוקי עוף אסייתיות עם פטריות. רוצו לנסות
תמרה אהרוני מנצלת את השילוב המנצח בין עוף לפטריות ומכינה מנה טעימה להפליא ופשוטה להכנה של שוקי עוף אסייתיות עם פטריות. רוצו לנסות
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 365.6 קק״ל 1096.7 קק״לפחמימות 15.1 גרם 45.2 גרםשומן 18.1 גרם 54.4 גרםנתרן 1891.0 מ״ג 5673.1 מ״גחלבון 35.2 גרם 105.6 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 5.1 גרםשומן רווי 2.7 גרם 8.0 גרםכולסטרול 145.6 מ״ג 436.8 מ״גסידן 49.2 מ״ג 147.5 מ״גברזל 2.4 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 799.8 מ״ג 2399.5 מ״גאבץ 3.4 מ״ג 10.2 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
פחמימות15 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 365.6 קק״ל 1096.7 קק״לפחמימות 15.1 גרם 45.2 גרםשומן 18.1 גרם 54.4 גרםנתרן 1891.0 מ״ג 5673.1 מ״גחלבון 35.2 גרם 105.6 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 5.1 גרםשומן רווי 2.7 גרם 8.0 גרםכולסטרול 145.6 מ״ג 436.8 מ״גסידן 49.2 מ״ג 147.5 מ״גברזל 2.4 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 799.8 מ״ג 2399.5 מ״גאבץ 3.4 מ״ג 10.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 366 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
שוקי עוף
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 בצל בינוני
-
2 שיני שום
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
1 קופסה פטריות שמפיניון
-
6 שוקי עוף עם עור בינוניות
-
4 כפות רוטב סויה
-
1 כוס מים
-
1 כפית שמן שומשום
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית מלח דק
אופן הכנה
- קולפים וקוצצים דק את הבצל. קולפים וכותשים את השום והג’ינג’ר. קוצצים דק את הצ’ילי. חותכים לרבעים את הפטריות.
- במחבת גדולה מחממים את השמן ומטגנים את שוקי העוף מכל הצדדים עד שהן משחימות. מוציאים ושומרים בצד.
- מוסיפים לאותה המחבת את הבצל ומטגנים עד שהוא מתרכך. מוסיפים את השום, הג’ינג’ר והצ’ילי ומטגנים כ-2 דקות.
- מחזירים למחבת את שוקי העוף ואת כל רכיבי הרוטב ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את הפטריות ומבשלים כ-30 דקות, עד ששוקי העוף מזוגגות היטב ברוטב.
אופן הכנה
- קולפים וקוצצים דק את הבצל. קולפים וכותשים את השום והג’ינג’ר. קוצצים דק את הצ’ילי. חותכים לרבעים את הפטריות.
- במחבת גדולה מחממים את השמן ומטגנים את שוקי העוף מכל הצדדים עד שהן משחימות. מוציאים ושומרים בצד.
- מוסיפים לאותה המחבת את הבצל ומטגנים עד שהוא מתרכך. מוסיפים את השום, הג’ינג’ר והצ’ילי ומטגנים כ-2 דקות.
- מחזירים למחבת את שוקי העוף ואת כל רכיבי הרוטב ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את הפטריות ומבשלים כ-30 דקות, עד ששוקי העוף מזוגגות היטב ברוטב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן