שווארמה דג על פיתה צרובה של רותם ליברזון

רותם ליברזון מפנקת במתכון קיצי במיוחד של שווארמה דג שמכינים ב-10 דקות. טעמי הדג העדינים משתלבים מעולה עם טחינה ועמבה
רותם ליברזון מפנקת במתכון קיצי במיוחד של שווארמה דג שמכינים ב-10 דקות. טעמי הדג העדינים משתלבים מעולה עם טחינה ועמבה
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    139 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 571.6 קק״ל 1143.1 קק״ל
    פחמימות 138.6 גרם 277.2 גרם
    שומן 160.6 גרם 321.3 גרם
    נתרן 1351.4 מ״ג 2702.8 מ״ג
    חלבון 127.0 גרם 253.9 גרם
    סיבים תזונתיים 125.7 גרם 251.5 גרם
    שומן רווי 126.8 גרם 253.5 גרם
    כולסטרול 121.0 מ״ג 242.0 מ״ג
    סידן 197.0 מ״ג 394.0 מ״ג
    ברזל 123.5 מ״ג 247.0 מ״ג
    אשלגן 492.3 מ״ג 984.6 מ״ג
    אבץ 121.7 מ״ג 243.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    139 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 571.6 קק״ל 1143.1 קק״ל
    פחמימות 138.6 גרם 277.2 גרם
    שומן 160.6 גרם 321.3 גרם
    נתרן 1351.4 מ״ג 2702.8 מ״ג
    חלבון 127.0 גרם 253.9 גרם
    סיבים תזונתיים 125.7 גרם 251.5 גרם
    שומן רווי 126.8 גרם 253.5 גרם
    כולסטרול 121.0 מ״ג 242.0 מ״ג
    סידן 197.0 מ״ג 394.0 מ״ג
    ברזל 123.5 מ״ג 247.0 מ״ג
    אשלגן 492.3 מ״ג 984.6 מ״ג
    אבץ 121.7 מ״ג 243.5 מ״ג
    סגור

קודם כל אני מתה על שווארמה, גם על הרגילה, אבל שווארמה דג היא מעודנת ועדין מספקת את רגעי הקסם של הלאפה, העמבה והטחינה שבלעדיהם אין מנה. זוהי מנה קלילה, שאני מכינה המון בקיץ והילדים מתים עליה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
רותם ליברזון
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. פורסים את הדג לפרוסות בגודל אצבע.
  2. קולפים ופורסים את שני הבצלים הגדולים לפרוסות, ואת הבצל הנוסף לפרוסות ממש דקות.
  3. קוצצים גס את הפטרוזיליה.
  4. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את 2 הבצלים על אש נמוכה עד להשחמה.
  5. מוסיפים 4 כפות שמן, את פרוסות הדג ותבלין השווארמה. מערבבים ומטגנים היטב מכל הצדדים עד שהדג מוכן. מסירים מהאש.
  6. פותחים את הפיתה וצורבים על המחבת. מעבירים לצלחת הגשה.
  7. מניחים מעל הפיתה את השווארמה, מתבלים בהמון פטרוזיליה, הבצל הפרוס והסומאק. יוצקים מעל את הטחינה והעמבה לפי הטעם.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שווארמה דג על פיתה צרובה של רותם ליברזון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות