ריבועי תפוחים ופירורים

ריבועי תפוחים ופירורים זו מעין עוגה נוסטלגית, עסיסית ונימוחה, על בסיס בצק פריך, עם מלית תפוחים רכים כמו ריבה ופירורים זהובים ופריכים
ריבועי תפוחים ופירורים זו מעין עוגה נוסטלגית, עסיסית ונימוחה, על בסיס בצק פריך, עם מלית תפוחים רכים כמו ריבה ופירורים זהובים ופריכים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • פחמימות
    874 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5115.2 קק״ל 5115.2 קק״ל
    פחמימות 873.5 גרם 873.5 גרם
    שומן 257.4 גרם 257.4 גרם
    נתרן 47.6 מ״ג 47.6 מ״ג
    חלבון 56.9 גרם 56.9 גרם
    סיבים תזונתיים 47.8 גרם 47.8 גרם
    שומן רווי 147.0 גרם 147.0 גרם
    כולסטרול 738.0 מ״ג 738.0 מ״ג
    סידן 228.9 מ״ג 228.9 מ״ג
    ברזל 7.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 2127.0 מ״ג 2127.0 מ״ג
    אבץ 5.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • פחמימות
    874 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5115.2 קק״ל 5115.2 קק״ל
    פחמימות 873.5 גרם 873.5 גרם
    שומן 257.4 גרם 257.4 גרם
    נתרן 47.6 מ״ג 47.6 מ״ג
    חלבון 56.9 גרם 56.9 גרם
    סיבים תזונתיים 47.8 גרם 47.8 גרם
    שומן רווי 147.0 גרם 147.0 גרם
    כולסטרול 738.0 מ״ג 738.0 מ״ג
    סידן 228.9 מ״ג 228.9 מ״ג
    ברזל 7.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 2127.0 מ״ג 2127.0 מ״ג
    אבץ 5.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור

השף הצמוד שלי וגם אחותי – שני הטועמים הכי קשוחים שלי, פסקו פה אחד שזה אחד המתכונים הכי טובים שלי. לא נראה לי שתתווכחו איתם. ולי – סתם כיף לפתוח את היום איתם – גם קל להכין וגם, עם התבנית חלוקה שלי, קל לקחת מנה אחת ודי (נו טוב, ועוד אחת ודי…).

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בידיים מפוררים קמח, סוכר לבן וחום וחמאה לפירורים.
  3. קולפים תפוחים, חותכים לקוביות קטנות ושמים בקערה. מערבבים פנימה קינמון וכוס אחת מהפירורים.
  4. משטחים מחצית מהפירורים שנותרו בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת ואופים כ-20 דקות, להזהבה קלה.
  5. משטחים את התפוחים מעל הבסיס האפוי. מפזרים מעל את הפירורים שנותרו. משמנים את החלק שמחלק לריבועים ולוחצים אותו פנימה. מחזירים לאפייה ב-170 מעלות כ-45 דקות, להזהבה.
  6. מצננים ופורסים לריבועים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ריבועי תפוחים ופירורים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות