ריבועי עוגת גבינה עם שוקולד לבן

תמיד חלמתם להכין עוגת גבינה וחששתם? שי-לי ליפא מראה כמה זה קל ומכינה ריבועי עוגת גבינה עם שוקולד לבן שתמיד מצליחים מ-5 מרכיבים בלבד
תמיד חלמתם להכין עוגת גבינה וחששתם? שי-לי ליפא מראה כמה זה קל ומכינה ריבועי עוגת גבינה עם שוקולד לבן שתמיד מצליחים מ-5 מרכיבים בלבד
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 8 שעות ו-40 דק׳
  • פחמימות
    162 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1982.3 קק״ל 1982.3 קק״ל
    פחמימות 161.9 גרם 161.9 גרם
    שומן 119.3 גרם 119.3 גרם
    נתרן 1011.0 מ״ג 1011.0 מ״ג
    חלבון 73.0 גרם 73.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 64.7 גרם 64.7 גרם
    כולסטרול 1112.7 מ״ג 1112.7 מ״ג
    סידן 2274.7 מ״ג 2274.7 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 1318.6 מ״ג 1318.6 מ״ג
    אבץ 7.3 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 8 שעות ו-40 דק׳
  • פחמימות
    162 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1982.3 קק״ל 1982.3 קק״ל
    פחמימות 161.9 גרם 161.9 גרם
    שומן 119.3 גרם 119.3 גרם
    נתרן 1011.0 מ״ג 1011.0 מ״ג
    חלבון 73.0 גרם 73.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 64.7 גרם 64.7 גרם
    כולסטרול 1112.7 מ״ג 1112.7 מ״ג
    סידן 2274.7 מ״ג 2274.7 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 1318.6 מ״ג 1318.6 מ״ג
    אבץ 7.3 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות, מרפדים תחתית של תבנית בנייר ומשמנים את הדפנות.
  2. מקציפים ביצים בקערת מיקסר עם וו מטרפה כ-5 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה מאוד.
  3. ממיסים שוקולד על אמבט מים חמים (באן מארי) ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
  4. מקפלים את השוקולד המומס לתערובת הביצים.
  5. מוסיפים ריקוטה ומערבבים לקבלת תערובת חלקה ואחידה. יוצקים לתבנית ומחליקים.
  6. אופים בתנור החם 30-25 דקות עד שהעוגה זהובה קלות, השוליים יציבים ומרכזה עדיין מעט רוטט. מצננים היטב.
  7. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ללילה. זורים אבקת סוכר, חותכים לריבועים ומגישים קר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ריבועי עוגת גבינה עם שוקולד לבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות