רוקי רואד – ממתק שוקולד עם מרשמלו וקורנפלקס

ממתק שוקולד שיש בו גם ביסקוויטים, גם קורנפלקס וגם חתיכות מרשמלו? אתם לא חולמים - שי-לי ליפא עם רוקי רואד, החטיף הכי מתוק שכולם אוהבים
ממתק שוקולד שיש בו גם ביסקוויטים, גם קורנפלקס וגם חתיכות מרשמלו? אתם לא חולמים - שי-לי ליפא עם רוקי רואד, החטיף הכי מתוק שכולם אוהבים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • פחמימות
    887 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5733.9 קק״ל 5733.9 קק״ל
    פחמימות 887.1 גרם 887.1 גרם
    שומן 206.5 גרם 206.5 גרם
    נתרן 2002.5 מ״ג 2002.5 מ״ג
    חלבון 708.7 גרם 708.7 גרם
    סיבים תזונתיים 33.6 גרם 33.6 גרם
    שומן רווי 119.9 גרם 119.9 גרם
    כולסטרול 143.0 מ״ג 143.0 מ״ג
    סידן 1486.9 מ״ג 1486.9 מ״ג
    ברזל 46.1 מ״ג 46.1 מ״ג
    אשלגן 4434.8 מ״ג 4434.8 מ״ג
    אבץ 18.0 מ״ג 18.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-10 דק׳
  • פחמימות
    887 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5733.9 קק״ל 5733.9 קק״ל
    פחמימות 887.1 גרם 887.1 גרם
    שומן 206.5 גרם 206.5 גרם
    נתרן 2002.5 מ״ג 2002.5 מ״ג
    חלבון 708.7 גרם 708.7 גרם
    סיבים תזונתיים 33.6 גרם 33.6 גרם
    שומן רווי 119.9 גרם 119.9 גרם
    כולסטרול 143.0 מ״ג 143.0 מ״ג
    סידן 1486.9 מ״ג 1486.9 מ״ג
    ברזל 46.1 מ״ג 46.1 מ״ג
    אשלגן 4434.8 מ״ג 4434.8 מ״ג
    אבץ 18.0 מ״ג 18.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. ממיסים שוקולד במיקרוגל או באמבט מים חמים (באן מארי) ומערבבים למשחה חלקה.
  2. שמים את הביסקוויטים בשקית, סוגרים היטב ומפוררים בעזרת פטיש שניצלים או מערוך.
  3. חותכים את המרשמלו לקוביות בגודל 1 ס”מ.
  4. מוסיפים חלב מרוכז ומערבבים. מוסיפים ביסקוויטים, קורנפלקס ומרשמלו ומערבבים.
  5. מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצקים את התערובת ומשטחים.
  6. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות להתייצבות.
  7. מחלצים את “משטח” הרוקי רואד מהתבנית וחותכים בסכין חדה לקוביות בגודל 5 ס”מ.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רוקי רואד – ממתק שוקולד עם מרשמלו וקורנפלקס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות