רוקי רואד – ממתק שוקולד עם מרשמלו וקורנפלקס
ממתק שוקולד שיש בו גם ביסקוויטים, גם קורנפלקס וגם חתיכות מרשמלו? אתם לא חולמים - שי-לי ליפא עם רוקי רואד, החטיף הכי מתוק שכולם אוהבים
ממתק שוקולד שיש בו גם ביסקוויטים, גם קורנפלקס וגם חתיכות מרשמלו? אתם לא חולמים - שי-לי ליפא עם רוקי רואד, החטיף הכי מתוק שכולם אוהבים
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5733.9 קק״ל 5733.9 קק״לפחמימות 887.1 גרם 887.1 גרםשומן 206.5 גרם 206.5 גרםנתרן 2002.5 מ״ג 2002.5 מ״גחלבון 708.7 גרם 708.7 גרםסיבים תזונתיים 33.6 גרם 33.6 גרםשומן רווי 119.9 גרם 119.9 גרםכולסטרול 143.0 מ״ג 143.0 מ״גסידן 1486.9 מ״ג 1486.9 מ״גברזל 46.1 מ״ג 46.1 מ״גאשלגן 4434.8 מ״ג 4434.8 מ״גאבץ 18.0 מ״ג 18.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 3 שעות ו-10 דק׳
-
פחמימות887 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5733.9 קק״ל 5733.9 קק״לפחמימות 887.1 גרם 887.1 גרםשומן 206.5 גרם 206.5 גרםנתרן 2002.5 מ״ג 2002.5 מ״גחלבון 708.7 גרם 708.7 גרםסיבים תזונתיים 33.6 גרם 33.6 גרםשומן רווי 119.9 גרם 119.9 גרםכולסטרול 143.0 מ״ג 143.0 מ״גסידן 1486.9 מ״ג 1486.9 מ״גברזל 46.1 מ״ג 46.1 מ״גאשלגן 4434.8 מ״ג 4434.8 מ״גאבץ 18.0 מ״ג 18.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 5734 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
400 גרם שוקולד מריר
-
1קופסת שימורים או 400 גרם חלב מרוכז
-
1 חבילה פתי בר וניל
-
1 כוס קורנפלקס
-
2 כוסות מרשמלו
אופן הכנה
- ממיסים שוקולד במיקרוגל או באמבט מים חמים (באן מארי) ומערבבים למשחה חלקה.
- שמים את הביסקוויטים בשקית, סוגרים היטב ומפוררים בעזרת פטיש שניצלים או מערוך.
- חותכים את המרשמלו לקוביות בגודל 1 ס”מ.
- מוסיפים חלב מרוכז ומערבבים. מוסיפים ביסקוויטים, קורנפלקס ומרשמלו ומערבבים.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצקים את התערובת ומשטחים.
- מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות להתייצבות.
- מחלצים את “משטח” הרוקי רואד מהתבנית וחותכים בסכין חדה לקוביות בגודל 5 ס”מ.
אופן הכנה
- ממיסים שוקולד במיקרוגל או באמבט מים חמים (באן מארי) ומערבבים למשחה חלקה.
- שמים את הביסקוויטים בשקית, סוגרים היטב ומפוררים בעזרת פטיש שניצלים או מערוך.
- חותכים את המרשמלו לקוביות בגודל 1 ס”מ.
- מוסיפים חלב מרוכז ומערבבים. מוסיפים ביסקוויטים, קורנפלקס ומרשמלו ומערבבים.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצקים את התערובת ומשטחים.
- מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות להתייצבות.
- מחלצים את “משטח” הרוקי רואד מהתבנית וחותכים בסכין חדה לקוביות בגודל 5 ס”מ.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן