רוסטביף סינטה עם בצלים מזוגגים
השף שגב משה מלמד להכין רוסטביף סינטה צלוי - מנה מרשימה, חגיגית ולא מסובכת להכנה שהכי כיף וטעים להגיש עם ערימה של בצלים מזוגגים
השף שגב משה מלמד להכין רוסטביף סינטה צלוי - מנה מרשימה, חגיגית ולא מסובכת להכנה שהכי כיף וטעים להגיש עם ערימה של בצלים מזוגגים
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 364.4 קק״ל 1457.6 קק״לפחמימות 12.2 גרם 48.9 גרםשומן 20.4 גרם 81.7 גרםנתרן 693.3 מ״ג 2773.2 מ״גחלבון 33.5 גרם 134.2 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.3 גרםשומן רווי 3.1 גרם 12.5 גרםכולסטרול 8.0 מ״ג 32.0 מ״גסידן 60.2 מ״ג 240.7 מ״גברזל 2.0 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 370.4 מ״ג 1481.6 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות12 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 364.4 קק״ל 1457.6 קק״לפחמימות 12.2 גרם 48.9 גרםשומן 20.4 גרם 81.7 גרםנתרן 693.3 מ״ג 2773.2 מ״גחלבון 33.5 גרם 134.2 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.3 גרםשומן רווי 3.1 גרם 12.5 גרםכולסטרול 8.0 מ״ג 32.0 מ״גסידן 60.2 מ״ג 240.7 מ״גברזל 2.0 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 370.4 מ״ג 1481.6 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 364 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
בשר
-
400 גרם סינטה
-
6 כפות שמן זית
-
2 שיני שום
-
2 כפות חרדל דיז’ון
-
1 כף פלפל שחור גרוס
-
8 גבעולי תימין טרי
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות במצב טורבו. כותשים את השום. קוצצים גס את הבצלים. קוצצים את הפטרוזיליה.
- מכינים את הרוסטביף: מתבלים את נתח הסינטה בתערובת שמן הזית, השום, החרדל, הפלפל והתימין. מניחים על מחבת יציקה שיכולה להיכנס לתנור בשלמותה וצולים משני הצדדים עד להזהבה. מכניסים את המחבת לתנור וצולים בין 20 ל-25 דקות, או עד למידת העשייה הרצויה.
- מכינים את הבצל: שמים את הבצלים בתוך תבנית, יוצקים מעל את הסויה, מפזרים את הסוכר והפטרוזיליה וצולים בתנור יחד עם הרוסטביף עד להשחמה יפה.
- מגישים את הבשר למרכז השולחן ומעל מפזרים בנדיבות את הבצל הצלוי.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות במצב טורבו. כותשים את השום. קוצצים גס את הבצלים. קוצצים את הפטרוזיליה.
- מכינים את הרוסטביף: מתבלים את נתח הסינטה בתערובת שמן הזית, השום, החרדל, הפלפל והתימין. מניחים על מחבת יציקה שיכולה להיכנס לתנור בשלמותה וצולים משני הצדדים עד להזהבה. מכניסים את המחבת לתנור וצולים בין 20 ל-25 דקות, או עד למידת העשייה הרצויה.
- מכינים את הבצל: שמים את הבצלים בתוך תבנית, יוצקים מעל את הסויה, מפזרים את הסוכר והפטרוזיליה וצולים בתנור יחד עם הרוסטביף עד להשחמה יפה.
- מגישים את הבשר למרכז השולחן ומעל מפזרים בנדיבות את הבצל הצלוי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מתכון מצוין, כל המשפחה נהנתה!