רולים של דפי אורז עם שניצל בקר ורוטב אסיאתי
תמרה אהרוני מגלגלת לכם רולים של דפי אורז עם שניצל - משתמשים ברצועות שניצל בקר ומוסיפים גם ירקות.מגישים עם רוטב אסייתי ונהנים
תמרה אהרוני מגלגלת לכם רולים של דפי אורז עם שניצל - משתמשים ברצועות שניצל בקר ומוסיפים גם ירקות.מגישים עם רוטב אסייתי ונהנים
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 218.1 קק״ל 1308.6 קק״לפחמימות 20.5 גרם 123.2 גרםשומן 8.0 גרם 48.0 גרםנתרן 2737.2 מ״ג 16423.0 מ״גחלבון 15.5 גרם 93.1 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.0 גרםשומן רווי 1.4 גרם 8.3 גרםכולסטרול 13.3 מ״ג 80.0 מ״גסידן 62.8 מ״ג 377.1 מ״גברזל 2.2 מ״ג 13.5 מ״גאשלגן 415.0 מ״ג 2490.1 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 17.8 מ״גסגור
-
מרכיבים20
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
פחמימות21 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 218.1 קק״ל 1308.6 קק״לפחמימות 20.5 גרם 123.2 גרםשומן 8.0 גרם 48.0 גרםנתרן 2737.2 מ״ג 16423.0 מ״גחלבון 15.5 גרם 93.1 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.0 גרםשומן רווי 1.4 גרם 8.3 גרםכולסטרול 13.3 מ״ג 80.0 מ״גסידן 62.8 מ״ג 377.1 מ״גברזל 2.2 מ״ג 13.5 מ״גאשלגן 415.0 מ״ג 2490.1 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 17.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 20 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 218 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
משרה
רולים
רוטב
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
4 שיני שום
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
4 כפות מיץ ליים
-
6 כפות רוטב סויה
-
7 כפות רוטב דגים
-
2 כפות סוכר חום בהיר – דמררה
אופן הכנה
- מכינים את המשרה: קוצצים דק את השום ואת הג’ינג’ר.
- בקערה רחבה מערבבים את כל חומרי המשרה.
- מוסיפים את השניצלים למשרה, מערבבים ומכסים בניילון נצמד. משרים כ-30 דקות.
- מכינים את הירקות: חותכים לרצועות דקות את המלפפונים, הגזר והסלק.
- מחממים מחבת רחבה על אש גבוהה. מוסיפים שמן, ומטגנים את הבשר כ-2 דקות משני הצדדים.
- מוסיפים את נוזלי המשרה למחבת ומזגגים את הבשר כ-2 דקות. מצננים ושומרים בצד. חותכים את השניצלים לרצועות דקות.
- שמים מים פושרים בקערה גדולה. טובלים דף אורז במים לדקה, מוציאים ומניחים על קרש חיתוך או מגבת מטבח נקייה.
- עורמים תלולית של ירקות ועשבי תיבול ורצועות בקר צרובות. מקפלים את עלי האורז בדומה לקיפול של עלי גפן ומגלגלים. מניחים כל רול אורז בצלחת ומכסים במגבת לחה. חוזרים על הפעולה עם יתר דפי האורז.
- מכינים את הרוטב: קוצצים דק את הג’ינג’ר, השום והפלפל החריף. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה.
- מגישים את הרולים עם הרוטב.
אופן הכנה
- מכינים את המשרה: קוצצים דק את השום ואת הג’ינג’ר.
- בקערה רחבה מערבבים את כל חומרי המשרה.
- מוסיפים את השניצלים למשרה, מערבבים ומכסים בניילון נצמד. משרים כ-30 דקות.
- מכינים את הירקות: חותכים לרצועות דקות את המלפפונים, הגזר והסלק.
- מחממים מחבת רחבה על אש גבוהה. מוסיפים שמן, ומטגנים את הבשר כ-2 דקות משני הצדדים.
- מוסיפים את נוזלי המשרה למחבת ומזגגים את הבשר כ-2 דקות. מצננים ושומרים בצד. חותכים את השניצלים לרצועות דקות.
- שמים מים פושרים בקערה גדולה. טובלים דף אורז במים לדקה, מוציאים ומניחים על קרש חיתוך או מגבת מטבח נקייה.
- עורמים תלולית של ירקות ועשבי תיבול ורצועות בקר צרובות. מקפלים את עלי האורז בדומה לקיפול של עלי גפן ומגלגלים. מניחים כל רול אורז בצלחת ומכסים במגבת לחה. חוזרים על הפעולה עם יתר דפי האורז.
- מכינים את הרוטב: קוצצים דק את הג’ינג’ר, השום והפלפל החריף. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה.
- מגישים את הרולים עם הרוטב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות