רולים של דפי אורז עם שניצל בקר ורוטב אסיאתי

תמרה אהרוני מגלגלת לכם רולים של דפי אורז עם שניצל - משתמשים ברצועות שניצל בקר ומוסיפים גם ירקות.מגישים עם רוטב אסייתי ונהנים
תמרה אהרוני מגלגלת לכם רולים של דפי אורז עם שניצל - משתמשים ברצועות שניצל בקר ומוסיפים גם ירקות.מגישים עם רוטב אסייתי ונהנים
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    21 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 218.1 קק״ל 1308.6 קק״ל
    פחמימות 20.5 גרם 123.2 גרם
    שומן 8.0 גרם 48.0 גרם
    נתרן 2737.2 מ״ג 16423.0 מ״ג
    חלבון 15.5 גרם 93.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.3 גרם
    כולסטרול 13.3 מ״ג 80.0 מ״ג
    סידן 62.8 מ״ג 377.1 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 415.0 מ״ג 2490.1 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 17.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    21 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 218.1 קק״ל 1308.6 קק״ל
    פחמימות 20.5 גרם 123.2 גרם
    שומן 8.0 גרם 48.0 גרם
    נתרן 2737.2 מ״ג 16423.0 מ״ג
    חלבון 15.5 גרם 93.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.3 גרם
    כולסטרול 13.3 מ״ג 80.0 מ״ג
    סידן 62.8 מ״ג 377.1 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 415.0 מ״ג 2490.1 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 17.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

משרה

רולים

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את המשרה: קוצצים דק את השום ואת הג’ינג’ר.
  2. בקערה רחבה מערבבים את כל חומרי המשרה.
  3. מוסיפים את השניצלים למשרה, מערבבים ומכסים בניילון נצמד. משרים כ-30 דקות.
  4. מכינים את הירקות: חותכים לרצועות דקות את המלפפונים, הגזר והסלק.
  5. מחממים מחבת רחבה על אש גבוהה. מוסיפים שמן, ומטגנים את הבשר כ-2 דקות משני הצדדים.
  6. מוסיפים את נוזלי המשרה למחבת ומזגגים את הבשר כ-2 דקות. מצננים ושומרים בצד. חותכים את השניצלים לרצועות דקות.
  7. שמים מים פושרים בקערה גדולה. טובלים דף אורז במים לדקה, מוציאים ומניחים על קרש חיתוך או מגבת מטבח נקייה.
  8. עורמים תלולית של ירקות ועשבי תיבול ורצועות בקר צרובות. מקפלים את עלי האורז בדומה לקיפול של עלי גפן ומגלגלים. מניחים כל רול אורז בצלחת ומכסים במגבת לחה. חוזרים על הפעולה עם יתר דפי האורז.
  9. מכינים את הרוטב: קוצצים דק את הג’ינג’ר, השום והפלפל החריף. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה.
  10. מגישים את הרולים עם הרוטב.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רולים של דפי אורז עם שניצל בקר ורוטב אסיאתי

הכנתם את המתכון?

כן
    אושר אידלמן

    כרעי עוף עם פלפלים, בצל ותבלינים קייג’ון

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות