רולדת קרם מסקרפונה ותותים נוסטלגית

  • נטלי לוין
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 1 דקה
    כולל
  • פחמימות
    297 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1581.4 קק״ל 1581.4 קק״ל
    פחמימות 296.8 גרם 296.8 גרם
    שומן 20.5 גרם 20.5 גרם
    נתרן 662.5 מ״ג 662.5 מ״ג
    חלבון 39.0 גרם 39.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 5.4 גרם
    כולסטרול 761.4 מ״ג 761.4 מ״ג
    סידן 196.5 מ״ג 196.5 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 503.0 מ״ג 503.0 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 1 דקה
    כולל
  • פחמימות
    297 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1581.4 קק״ל 1581.4 קק״ל
    פחמימות 296.8 גרם 296.8 גרם
    שומן 20.5 גרם 20.5 גרם
    נתרן 662.5 מ״ג 662.5 מ״ג
    חלבון 39.0 גרם 39.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 5.4 גרם
    כולסטרול 761.4 מ״ג 761.4 מ״ג
    סידן 196.5 מ״ג 196.5 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 5.0 מ״ג
    אשלגן 503.0 מ״ג 503.0 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
נטלי לוין
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רולדה

מלית

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות, ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה משומן.
  2. במיקסר עם וו הקצפה שמים ביצים וסוכר ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קצף לבן, סמיך ויציב.
  3. מוסיפים קמח, אבקת אפייה וניל, קליפת לימון ומלח ומקפלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  4. יוצקים את התערובת לתוך התבנית ומיישרים לשכבה אחידה ודקה בעזרת קלף או פלטה.
  5. אופים במשך 8-10 דקות או עד הזהבה. הרולדה צריכה להיות קפיצית למגע.
  6. מצננים לפני המילוי והקישוט.
  7. קצפת: בקערת מיקסר מקציפים שמנת, אבקת סוכר, וניל ואינסטנט פודינג עד קבלת קצפת יציבה מאוד.
  8. הרכבת הרולדה: הופכים את הרולדה על גבי משטח עבודה נקי ומפרידים מנייר האפייה.
  9. יוצקים את הריבה ומורחים בשכבה אחידה ודי דקה.
  10. יוצקים כ-2/3 מכמות הקצפת ומורחים בשכבה אחידה.
  11. מגלגלים לרולדה הדוקה.
  12. מעבירים את יתרת הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 2 ס”מ ומזלפים לקישוט בחלק העליון של הרולדה.
  13. מקשטים בתותים ואבקת סוכר ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רולדת קרם מסקרפונה ותותים נוסטלגית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)