-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1581.4 קק״ל 1581.4 קק״לפחמימות 296.8 גרם 296.8 גרםשומן 20.5 גרם 20.5 גרםנתרן 662.5 מ״ג 662.5 מ״גחלבון 39.0 גרם 39.0 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 3.7 גרםשומן רווי 5.4 גרם 5.4 גרםכולסטרול 761.4 מ״ג 761.4 מ״גסידן 196.5 מ״ג 196.5 מ״גברזל 5.0 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 503.0 מ״ג 503.0 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 1 דקהכולל
-
פחמימות297 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1581.4 קק״ל 1581.4 קק״לפחמימות 296.8 גרם 296.8 גרםשומן 20.5 גרם 20.5 גרםנתרן 662.5 מ״ג 662.5 מ״גחלבון 39.0 גרם 39.0 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 3.7 גרםשומן רווי 5.4 גרם 5.4 גרםכולסטרול 761.4 מ״ג 761.4 מ״גסידן 196.5 מ״ג 196.5 מ״גברזל 5.0 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 503.0 מ״ג 503.0 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 1 דקה | זמן כולל | קלוריות 1581 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
רולדה
-
3 ביצים L
-
100 גרם קמח כוסמין
-
1/2 כפית אבקת אפייה
מלית
-
1/2 צנצנת ריבת תות
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות, ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה משומן.
- במיקסר עם וו הקצפה שמים ביצים וסוכר ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קצף לבן, סמיך ויציב.
- מוסיפים קמח, אבקת אפייה וניל, קליפת לימון ומלח ומקפלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתוך התבנית ומיישרים לשכבה אחידה ודקה בעזרת קלף או פלטה.
- אופים במשך 8-10 דקות או עד הזהבה. הרולדה צריכה להיות קפיצית למגע.
- מצננים לפני המילוי והקישוט.
- קצפת: בקערת מיקסר מקציפים שמנת, אבקת סוכר, וניל ואינסטנט פודינג עד קבלת קצפת יציבה מאוד.
- הרכבת הרולדה: הופכים את הרולדה על גבי משטח עבודה נקי ומפרידים מנייר האפייה.
- יוצקים את הריבה ומורחים בשכבה אחידה ודי דקה.
- יוצקים כ-2/3 מכמות הקצפת ומורחים בשכבה אחידה.
- מגלגלים לרולדה הדוקה.
- מעבירים את יתרת הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 2 ס”מ ומזלפים לקישוט בחלק העליון של הרולדה.
- מקשטים בתותים ואבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות, ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה משומן.
- במיקסר עם וו הקצפה שמים ביצים וסוכר ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קצף לבן, סמיך ויציב.
- מוסיפים קמח, אבקת אפייה וניל, קליפת לימון ומלח ומקפלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתוך התבנית ומיישרים לשכבה אחידה ודקה בעזרת קלף או פלטה.
- אופים במשך 8-10 דקות או עד הזהבה. הרולדה צריכה להיות קפיצית למגע.
- מצננים לפני המילוי והקישוט.
- קצפת: בקערת מיקסר מקציפים שמנת, אבקת סוכר, וניל ואינסטנט פודינג עד קבלת קצפת יציבה מאוד.
- הרכבת הרולדה: הופכים את הרולדה על גבי משטח עבודה נקי ומפרידים מנייר האפייה.
- יוצקים את הריבה ומורחים בשכבה אחידה ודי דקה.
- יוצקים כ-2/3 מכמות הקצפת ומורחים בשכבה אחידה.
- מגלגלים לרולדה הדוקה.
- מעבירים את יתרת הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 2 ס”מ ומזלפים לקישוט בחלק העליון של הרולדה.
- מקשטים בתותים ואבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן