רוגלך שוקולד חלבה מ-3 מרכיבים
למה לקנות אם אפשר להכין לגמרי לבד בבית? שי-לי ליפא עם מתכון מתוק במיוחד של רוגלך שוקולד חלבה שמכינים בקלות ובזריזות מבצק עלים קפוא
למה לקנות אם אפשר להכין לגמרי לבד בבית? שי-לי ליפא עם מתכון מתוק במיוחד של רוגלך שוקולד חלבה שמכינים בקלות ובזריזות מבצק עלים קפוא
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 57.4 קק״ל 860.3 קק״לפחמימות 4.2 גרם 63.6 גרםשומן 4.0 גרם 60.5 גרםנתרן 3.8 מ״ג 57.4 מ״גחלבון 1.0 גרם 15.5 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 12.4 גרםשומן רווי 1.2 גרם 18.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 36.0 מ״ג 539.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
פחמימות4 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 57.4 קק״ל 860.3 קק״לפחמימות 4.2 גרם 63.6 גרםשומן 4.0 גרם 60.5 גרםנתרן 3.8 מ״ג 57.4 מ״גחלבון 1.0 גרם 15.5 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 12.4 גרםשומן רווי 1.2 גרם 18.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 36.0 מ״ג 539.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 57 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1חבילה או 600 גרם בצק שמרים עלים קפוא
-
1/2 כוס ממרח טחינה שוקולד
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- משמנים נייר אפייה בתרסיס שמן. פורשים את הבצק על הנייר המשומן. מורחים את הממרח על הבצק וסוגרים למעין ספר בצורת מלבן. מניחים מעל נייר אפייה משומן ומרדדים עוד קצת.
- חותכים את המלבן למשולשים צרים וארוכים. מגלגלים כל משולש מהחלק העבה לקודקוד שלו. מניחים בתבנית.
- אופים בתנור בחם כ-25 דקות עד שהרוגלך זהובים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- משמנים נייר אפייה בתרסיס שמן. פורשים את הבצק על הנייר המשומן. מורחים את הממרח על הבצק וסוגרים למעין ספר בצורת מלבן. מניחים מעל נייר אפייה משומן ומרדדים עוד קצת.
- חותכים את המלבן למשולשים צרים וארוכים. מגלגלים כל משולש מהחלק העבה לקודקוד שלו. מניחים בתבנית.
- אופים בתנור בחם כ-25 דקות עד שהרוגלך זהובים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן