ראפ טורטיה במילוי עוף ואבוקדו – ארוחה קלילה ומהירה

תמרה אהרוני מלמדת כיצד מכינים ארוחה זריזה של ראפ טורטיה במילוי עוף ואבוקדו. את העוף מקפיצים עם תבלינים ומיץ לימון שמשדרגים את המנה
תמרה אהרוני מלמדת כיצד מכינים ארוחה זריזה של ראפ טורטיה במילוי עוף ואבוקדו. את העוף מקפיצים עם תבלינים ומיץ לימון שמשדרגים את המנה
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    1181 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1472.9 קק״ל 5891.8 קק״ל
    פחמימות 1180.9 גרם 4723.5 גרם
    שומן 1193.4 גרם 4773.4 גרם
    נתרן 2732.9 מ״ג 10931.7 מ״ג
    חלבון 1208.2 גרם 4832.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1181.3 גרם 4725.3 גרם
    שומן רווי 1180.0 גרם 4719.9 גרם
    כולסטרול 1253.2 מ״ג 5012.8 מ״ג
    סידן 1204.2 מ״ג 4816.8 מ״ג
    ברזל 1178.5 מ״ג 4714.1 מ״ג
    אשלגן 1673.8 מ״ג 6695.1 מ״ג
    אבץ 1178.8 מ״ג 4715.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    1181 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1472.9 קק״ל 5891.8 קק״ל
    פחמימות 1180.9 גרם 4723.5 גרם
    שומן 1193.4 גרם 4773.4 גרם
    נתרן 2732.9 מ״ג 10931.7 מ״ג
    חלבון 1208.2 גרם 4832.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1181.3 גרם 4725.3 גרם
    שומן רווי 1180.0 גרם 4719.9 גרם
    כולסטרול 1253.2 מ״ג 5012.8 מ״ג
    סידן 1204.2 מ״ג 4816.8 מ״ג
    ברזל 1178.5 מ״ג 4714.1 מ״ג
    אשלגן 1673.8 מ״ג 6695.1 מ״ג
    אבץ 1178.8 מ״ג 4715.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים ב-5 דקות
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אבוקדו

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קולים מעט את הטורטיות על מחבת חמה ויבשה. פורסים את העוף לפרוסות. קוצצים את הבצל והכוסברה. סוחטים את מיץ הליים. פורסים את העגבניות ואת הפלפל הקלוי.
  2. מחממים את השמן במחבת. ממליחים, מפלפלים ומפזרים את הצ’ילי על העוף. צורבים את העוף כ-3 דקות מכל צד. מזגגים עם מיץ הליים ומקררים מעט.
  3. מניחים את האבוקדו בקערה ומועכים עם כל שאר החומרים.
  4. מורחים את ממרח האבוקדו על הטורטיות, מניחים מעל את פרוסות העוף, העגבניות והפלפל הקלוי ומגלגלים. עוטפים בנייר אפייה ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ראפ טורטיה במילוי עוף ואבוקדו – ארוחה קלילה ומהירה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות