-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים2
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות0 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 2 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 0 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מרפדים משטח עבודה בנייר אפייה ומורחים עלה בלינצ’ס בממרח שוקולד. מניחים עליו עוד בלינצ’ס ומורחים גם אותו. ממשיכים באותו אופן ליצירת שכבות של 5-6 עלים. לא מורחים את העלה האחרון.
- מעבירים למקפיא למשך 30 דקות עד להתקשות.
- ורצים צורות בעזרת חותכני עוגיות ומניחים במנז’טים.
- שומרים במקרר ומגישים קר.
אופן הכנה
- מרפדים משטח עבודה בנייר אפייה ומורחים עלה בלינצ’ס בממרח שוקולד. מניחים עליו עוד בלינצ’ס ומורחים גם אותו. ממשיכים באותו אופן ליצירת שכבות של 5-6 עלים. לא מורחים את העלה האחרון.
- מעבירים למקפיא למשך 30 דקות עד להתקשות.
- ורצים צורות בעזרת חותכני עוגיות ומניחים במנז’טים.
- שומרים במקרר ומגישים קר.
הערות
- אפשר להשתמש בממרח שוקולד חלבי או פרווה.
הערות
- אפשר להשתמש בממרח שוקולד חלבי או פרווה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן