קרמשניט בטוסטר

הידעתם שאפשר להכין קרמשניט בטוסטר? מדובר בטכניקה מיוחדת שבה משתמשים בטוסטר פסים, והבצק יוצא שטוח ולא נפוח מדי, קריספי מאוד ועם דוגמה של גלים קטנים
הידעתם שאפשר להכין קרמשניט בטוסטר? מדובר בטכניקה מיוחדת שבה משתמשים בטוסטר פסים, והבצק יוצא שטוח ולא נפוח מדי, קריספי מאוד ועם דוגמה של גלים קטנים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    16 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 88.0 קק״ל 88.0 קק״ל
    פחמימות 15.5 גרם 15.5 גרם
    שומן 2.0 גרם 2.0 גרם
    נתרן 126.4 מ״ג 126.4 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 2.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 1.2 גרם
    כולסטרול 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סידן 66.6 מ״ג 66.6 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 94.4 מ״ג 94.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    16 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 88.0 קק״ל 88.0 קק״ל
    פחמימות 15.5 גרם 15.5 גרם
    שומן 2.0 גרם 2.0 גרם
    נתרן 126.4 מ״ג 126.4 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 2.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 1.2 גרם
    כולסטרול 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סידן 66.6 מ״ג 66.6 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 94.4 מ״ג 94.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור

את הטכניקה המיוחדת הזו לאפיית בצק עלים בטוסטר למדתי מהקונדיטור הצרפתי המהולל (והחתיך) כריסטוף מישלאק. צרפתי צרפתי – אבל הוא ממש לא הולך לפי המסורת היבשה ועושה שיגועים במתכונים. את מלבני הבצק הוא אופה בטוסטר פסים, וכך הבצק יוצא שטוח ולא נפוח מדי, קריספי מאוד ועם דוגמה של גלים קטנים (כמו זו שלחם קלוי מקבל). נותן השראה לחשיבה מחוץ לקופסא…

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים עד 5 מצרכים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים טוסטר סנדביץ’ עם פסים. מפזרים מעט סוכר משני הצדדים של מלבן הבצק, מניחים אותו בתחתית נייר האפייה ומקפלים את החצי השני של הנייר מעל (כך שהמלבן יהיה עטוף משני הצדדים). מעבירים את הבצק עם נייר האפייה לטוסטר וסוגרים בלחיצה. כששומעים את הבצק מבעבע מציצים פנימה, ואם הוא השחים - זה מוכן (לוקח 5 דקות בערך).
  3. מצננים. אם רוצים, מיישרים את הקצוות בסכין.
  4. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה ופודינג לקרם יציב.
  5. בוחרים את מלבן הבצק היפה ביותר ופורסים אותו למלבנים קטנים לפי גודל המנות הרצוי (כדי להקל על הפריסה בהמשך). מניחים את אחד משני מלבני הבצק הגדולים שנשארו על צלחת ההגשה ומזלפים (או מורחים) מעליו מחצית מהקרם. מניחים מעל את מלבן הבצק הגדול הנותר. מכסים ביתרת הקרם ומסדרים מעליו בצפיפות את מלבני הבצק הקטנים. לחיתוך קל, מומלץ להקפיא חצי שעה את העוגה. שומרים במקרר.
  6. לפני ההגשה מקשטים בהמון אבקת סוכר ופורסים בעזרת סכין לחם.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרמשניט בטוסטר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות