-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 40.8 קק״ל 163.0 קק״לפחמימות 4.7 גרם 19.0 גרםשומן 1.1 גרם 4.3 גרםנתרן 41.0 מ״ג 163.9 מ״גחלבון 1.5 גרם 6.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.6 גרם 2.6 גרםכולסטרול 3.2 מ״ג 12.8 מ״גסידן 35.4 מ״ג 141.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 48.2 מ״ג 192.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
פחמימות5 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 40.8 קק״ל 163.0 קק״לפחמימות 4.7 גרם 19.0 גרםשומן 1.1 גרם 4.3 גרםנתרן 41.0 מ״ג 163.9 מ״גחלבון 1.5 גרם 6.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.6 גרם 2.6 גרםכולסטרול 3.2 מ״ג 12.8 מ״גסידן 35.4 מ״ג 141.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 48.2 מ״ג 192.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
הקינוח הכי שווה, בגרסת אקספרס מהירה. מריבועי בצק עלים מוכנים ומלית מהירה להכנה. קל להכין, קשה להפסיק לאכול…
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 41 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 עלי בצק עלים קפוא
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
3/4 כוס חלב 3%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של-180מעלות. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן.
- מסדרים את ריבועי הבצק באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים אבקת סוכר, מכסים בנייר אפייה ומניחים מעל תבנית נוספת (התבנית העליונה תשמש כמשקולת ותמנע מהבצק לתפוח).
- אופים 25-20 דקות להשחמה. מצננים.
- מקציפים שמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט פודינג לקרם יציב.
- מעבירים לשקית זילוף (לא חייבים פיית זילוף). חוצים כל ריבוע ל-2 מלבנים. משתמשים ב-3 מלבנים למנה: מזלפים קרם על מלבן בצק, מכסים בעוד מלבן בצק, מזלפים עליו קרם, ומכסים בבצק.
- מפזרים אבקת סוכר לקישוט (באופן חופשי, או דרך שבלונה).
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של-180מעלות. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן.
- מסדרים את ריבועי הבצק באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים אבקת סוכר, מכסים בנייר אפייה ומניחים מעל תבנית נוספת (התבנית העליונה תשמש כמשקולת ותמנע מהבצק לתפוח).
- אופים 25-20 דקות להשחמה. מצננים.
- מקציפים שמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט פודינג לקרם יציב.
- מעבירים לשקית זילוף (לא חייבים פיית זילוף). חוצים כל ריבוע ל-2 מלבנים. משתמשים ב-3 מלבנים למנה: מזלפים קרם על מלבן בצק, מכסים בעוד מלבן בצק, מזלפים עליו קרם, ומכסים בבצק.
- מפזרים אבקת סוכר לקישוט (באופן חופשי, או דרך שבלונה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן