קרמשניט אקספרס

קרמשניט אקספרס זה קינוח נוסטלגי שכולם אוהבים, אבל בגרסה מהירה, עשוי מריבועי בצק עלים מוכנים ומלית זריזה. קל להכין, קשה להפסיק לאכול
קרמשניט אקספרס זה קינוח נוסטלגי שכולם אוהבים, אבל בגרסה מהירה, עשוי מריבועי בצק עלים מוכנים ומלית זריזה. קל להכין, קשה להפסיק לאכול
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    5 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 40.8 קק״ל 163.0 קק״ל
    פחמימות 4.7 גרם 19.0 גרם
    שומן 1.1 גרם 4.3 גרם
    נתרן 41.0 מ״ג 163.9 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 6.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 2.6 גרם
    כולסטרול 3.2 מ״ג 12.8 מ״ג
    סידן 35.4 מ״ג 141.6 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 48.2 מ״ג 192.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    5 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 40.8 קק״ל 163.0 קק״ל
    פחמימות 4.7 גרם 19.0 גרם
    שומן 1.1 גרם 4.3 גרם
    נתרן 41.0 מ״ג 163.9 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 6.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 2.6 גרם
    כולסטרול 3.2 מ״ג 12.8 מ״ג
    סידן 35.4 מ״ג 141.6 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 48.2 מ״ג 192.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור

הקינוח הכי שווה, בגרסת אקספרס מהירה. מריבועי בצק עלים מוכנים ומלית מהירה להכנה. קל להכין, קשה להפסיק לאכול…

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים עד 5 מצרכים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של-180מעלות. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן.
  2. מסדרים את ריבועי הבצק באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים אבקת סוכר, מכסים בנייר אפייה ומניחים מעל תבנית נוספת (התבנית העליונה תשמש כמשקולת ותמנע מהבצק לתפוח).
  3. אופים 25-20 דקות להשחמה. מצננים.
  4. מקציפים שמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט פודינג לקרם יציב.
  5. מעבירים לשקית זילוף (לא חייבים פיית זילוף). חוצים כל ריבוע ל-2 מלבנים. משתמשים ב-3 מלבנים למנה: מזלפים קרם על מלבן בצק, מכסים בעוד מלבן בצק, מזלפים עליו קרם, ומכסים בבצק.
  6. מפזרים אבקת סוכר לקישוט (באופן חופשי, או דרך שבלונה).

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרמשניט אקספרס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות