קרם ברולה פיסטוק ב-5 מרכיבים
רוצים לקבל את כל המחמאות בחגיגה הבאה? שי-לי ליפא מלמדת איך מכינים קרם ברולה פיסטוק קטיפתי עם שכבת סוכר מתפצחת מעל ב-5 מרכיבים בלבד
רוצים לקבל את כל המחמאות בחגיגה הבאה? שי-לי ליפא מלמדת איך מכינים קרם ברולה פיסטוק קטיפתי עם שכבת סוכר מתפצחת מעל ב-5 מרכיבים בלבד
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 100.5 קק״ל 804.2 קק״לפחמימות 4.0 גרם 32.1 גרםשומן 7.0 גרם 55.9 גרםנתרן 15.4 מ״ג 123.0 מ״גחלבון 4.1 גרם 33.0 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.0 גרםשומן רווי 2.5 גרם 19.8 גרםכולסטרול 207.3 מ״ג 1658.2 מ״גסידן 39.8 מ״ג 318.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 4.9 מ״גאשלגן 37.1 מ״ג 296.7 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 3.9 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 7 שעות
-
פחמימות4 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 100.5 קק״ל 804.2 קק״לפחמימות 4.0 גרם 32.1 גרםשומן 7.0 גרם 55.9 גרםנתרן 15.4 מ״ג 123.0 מ״גחלבון 4.1 גרם 33.0 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.0 גרםשומן רווי 2.5 גרם 19.8 גרםכולסטרול 207.3 מ״ג 1658.2 מ״גסידן 39.8 מ״ג 318.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 4.9 מ״גאשלגן 37.1 מ״ג 296.7 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 3.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 7 שעות | קלוריות 101 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם ברולה
-
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1 כוס חלב 3%
-
2 כפות מחית פיסטוק עם סוכר
-
8 חלמונים L
זיגוג
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-160 מעלות.
- מחממים את השמנת המתוקה, החלב ומחית הפיסטוק בסיר. מביאים לסף רתיחה ומסירים מהלהבה. מצננים כ-5 דקות.
- מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את החלמונים והסוכר לתערובת תפוחה ובהירה. יוצקים מעט מתערובת השמנת החמה לתערובת החלמונים ומערבבים. יוצקים את יתרת תערובת השמנת בהדרגה תוך כדי בחישה ומערבבים היטב.
- יוצקים את התערובת לקעריות אישיים חסינות חום. מניחים את הקעריות בתבנית תנור ויוצקים לתוכה בזהירות מים חמים עד 1/2 מגובה הכלים (נזהרים שלא ייכנסו מים לקרם).
- אופים 40-30 דקות עד שהקרם מתייצב. מצננים היטב.
- מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.
- מפזרים על הקרם שכבה דקה של הסוכר ומבעירים עם מבער (ברנר) עד שמתקבל זיגוג זהוב. מגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-160 מעלות.
- מחממים את השמנת המתוקה, החלב ומחית הפיסטוק בסיר. מביאים לסף רתיחה ומסירים מהלהבה. מצננים כ-5 דקות.
- מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את החלמונים והסוכר לתערובת תפוחה ובהירה. יוצקים מעט מתערובת השמנת החמה לתערובת החלמונים ומערבבים. יוצקים את יתרת תערובת השמנת בהדרגה תוך כדי בחישה ומערבבים היטב.
- יוצקים את התערובת לקעריות אישיים חסינות חום. מניחים את הקעריות בתבנית תנור ויוצקים לתוכה בזהירות מים חמים עד 1/2 מגובה הכלים (נזהרים שלא ייכנסו מים לקרם).
- אופים 40-30 דקות עד שהקרם מתייצב. מצננים היטב.
- מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.
- מפזרים על הקרם שכבה דקה של הסוכר ומבעירים עם מבער (ברנר) עד שמתקבל זיגוג זהוב. מגישים מיד.
הערות
- את מחית הפיסטוק רוכשים בחנויות לאפייה. אם היא לא ממותקת, כמות הסוכר היא 2/3 כוס
הערות
- את מחית הפיסטוק רוכשים בחנויות לאפייה. אם היא לא ממותקת, כמות הסוכר היא 2/3 כוס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן