קרם ברולה

קרם ברולה זה קינוח צרפתי מפורסם עם שכבת קרמל שרוף מעל קרם עדין וקטיפתי בטעם וניל. קינוח מסעדות שקל להכין בבית ולהפתיע את בני המשפחה
קרם ברולה זה קינוח צרפתי מפורסם עם שכבת קרמל שרוף מעל קרם עדין וקטיפתי בטעם וניל. קינוח מסעדות שקל להכין בבית ולהפתיע את בני המשפחה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    0 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 31.4 קק״ל 377.1 קק״ל
    פחמימות 0.4 גרם 5.1 גרם
    שומן 2.5 גרם 30.2 גרם
    נתרן 4.6 מ״ג 54.7 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 18.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 10.9 גרם
    כולסטרול 103.1 מ״ג 1236.9 מ״ג
    סידן 13.9 מ״ג 167.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 10.4 מ״ג 124.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    0 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 31.4 קק״ל 377.1 קק״ל
    פחמימות 0.4 גרם 5.1 גרם
    שומן 2.5 גרם 30.2 גרם
    נתרן 4.6 מ״ג 54.7 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 18.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 10.9 גרם
    כולסטרול 103.1 מ״ג 1236.9 מ״ג
    סידן 13.9 מ״ג 167.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 10.4 מ״ג 124.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרם

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-120 מעלות.
  2. בסיר קטן מחממים שמנת מתוקה ומקל וניל חצוי לאורכו עד לסף רתיחה.
  3. במקביל טורפים בקערה סוכר וחלמונים עד שהתערובת הופכת בהירה.
  4. עושים השוואת טמפרטורות: מוזגים מעט מהשמנת המתוקה לחלמונים תוך כדי טריפה, שיתחממו מעט. רק כשהתערובת אחידה מוסיפים את יתרת השמנת תוך כדי ערבוב.
  5. מוזגים את התערובת לכלים חסיני חום, מניחים בתוך תבנית עמוקה ומוזגים מים רותחים לתבנית הגדולה עד למחצית מגובה הכלים עם הברולה (זה נקרא אמבט מים או בן מארי. זהירות שהמים לא יחדרו לכלים עם הברולה).
  6. אופים ב-120 מעלות עד שהקרם נקרש בשוליים ועדיין רוטט במרכז כל כלי. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר באמבט המים לטמפ’ החדר. מעבירים למקרר עד שהקרם קר מאוד, לפחות שעתיים.
  7. לפני ההגשה מפזרים סוכר בשכבה דקה ואחידה על כל מנה ומשחימים בברנר או בתנור שחומם למצב גריל. מגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרם ברולה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות