קרין גורן מפרצפת פרצופים – פרצופיצה שאפשר להכין עם הילדים

  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 4]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • פחמימות
    1125 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2093.3 קק״ל 6280.0 קק״ל
    פחמימות 1125.4 גרם 3376.2 גרם
    סוכר 881.3 גרם 2644.0 גרם
    שומן 881.3 גרם 2643.8 גרם
    נתרן 879.2 מ״ג 2637.5 מ״ג
    חלבון 911.1 גרם 2733.2 גרם
    סיבים תזונתיים 884.0 גרם 2652.0 גרם
    שומן רווי 875.2 גרם 2625.5 גרם
    כולסטרול 875.8 מ״ג 2627.3 מ״ג
    סידן 933.3 מ״ג 2800.0 מ״ג
    ברזל 879.0 מ״ג 2637.0 מ״ג
    אשלגן 1242.6 מ״ג 3727.8 מ״ג
    אבץ 878.4 מ״ג 2635.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • פחמימות
    1125 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2093.3 קק״ל 6280.0 קק״ל
    פחמימות 1125.4 גרם 3376.2 גרם
    סוכר 881.3 גרם 2644.0 גרם
    שומן 881.3 גרם 2643.8 גרם
    נתרן 879.2 מ״ג 2637.5 מ״ג
    חלבון 911.1 גרם 2733.2 גרם
    סיבים תזונתיים 884.0 גרם 2652.0 גרם
    שומן רווי 875.2 גרם 2625.5 גרם
    כולסטרול 875.8 מ״ג 2627.3 מ״ג
    סידן 933.3 מ״ג 2800.0 מ״ג
    ברזל 879.0 מ״ג 2637.0 מ״ג
    אשלגן 1242.6 מ״ג 3727.8 מ״ג
    אבץ 878.4 מ״ג 2635.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מסיבת יום הולדת
קרין גורן
X

1 דירג [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן ההכנה

1. מכינים את הבצק: לשים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית למשך 10 דקות. מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים בצד לתפיחה עד להכפלת הנפח.
2. מחלקים את הבצק לכדורים בגודל של כדור פינג פונג או טניס. מניחים בצורה מרווחת מאוד 4-5 כדורים על גבי נייר אפייה מקומח בגודל תבנית התנור. משמנים מעט כל כדור כדי למנוע התייבשות. חשוב לא להתעסק יותר מדי עם הכדורים, כדי לא להוציא את האוויר מהבצק.
3. משאירים לתפיחה נוספת של 20 דקות.
4. מכינים את הרוטב: טוחנים במעבד מזון את העגבניות עם המלח לרסק חלק. מערבבים פנימה את עלי הבזיליקום.
5. שומרים בצד.
6. מעצבים, מקשטים ואופים: מחממים את התנור ל-200 מעלות.
7. מרדדים כל כדור בצק ל”פיתה” בעובי של כ- 1/2 ס”מ. דואגים להשאיר כמה סנטימטרים פנויים בין משטח בצק אחד לשני, כדי שיהיה לפיצות מקום לתפוח.
8. מעבירים בזהירות את נייר האפייה עם משטחי הבצק אל תבנית התנור.
9. מורחים על גבי כל משטח שכבה דקה ואחידה של רוטב עגבניות ומפזרים שכבה של גבינה מפוררת.
10. מסדרים מעל תוספות שאוהבים, בצורה של פרצוף.
11. ללא תפיחה נוספת אופים מיד, עד שהבצק שחום מלמטה והגבינה מבעבעת (כ-8-12 דקות).

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרין גורן מפרצפת פרצופים – פרצופיצה שאפשר להכין עם הילדים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות