קרולר

קרולר זה קינוח צרפתי נהדר ומושחת שהוא בעצם טבעות אווריריות ורכות מבצק פחזניות מטוגן. במתכון מחכה לכם גם טיפ להכנה נוחה ומהירה
קרולר זה קינוח צרפתי נהדר ומושחת שהוא בעצם טבעות אווריריות ורכות מבצק פחזניות מטוגן. במתכון מחכה לכם גם טיפ להכנה נוחה ומהירה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 135.0 קק״ל 1619.9 קק״ל
    פחמימות 9.4 גרם 113.1 גרם
    שומן 8.8 גרם 105.5 גרם
    נתרן 90.6 מ״ג 1087.3 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 43.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 7.2 גרם
    כולסטרול 64.2 מ״ג 770.4 מ״ג
    סידן 18.0 מ״ג 216.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 43.5 מ״ג 522.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 135.0 קק״ל 1619.9 קק״ל
    פחמימות 9.4 גרם 113.1 גרם
    שומן 8.8 גרם 105.5 גרם
    נתרן 90.6 מ״ג 1087.3 מ״ג
    חלבון 3.7 גרם 43.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 7.2 גרם
    כולסטרול 64.2 מ״ג 770.4 מ״ג
    סידן 18.0 מ״ג 216.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 43.5 מ״ג 522.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור

מאחורי השם הקצת מוזר מסתתר קינוח צרפתי נהדר: טבעות אווריריות ורכות מבצק פחזניות מטוגן. הקרולר מזכירים “דונאטס” בצורה, אבל יותר פשוט ומהיר להכין אותם. ליצירת עיגולים יפים אני נעזרת בריבועים של נייר אפייה, שאני מכינה מראש – במקום לזלף ישירות לתוך השמן אני מזלפת בנוחות עיגול על כל ריבוע נייר ומעבירה עם הנייר לשמן החם. תוך כדי הטיגון הנייר ייפרד מעצמו ואפשר יהיה לשלוף אותו עם מלקחיים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
חנוכה
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק פחזניות

טיגון

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים חמאה לקוביות. בסיר בינוני מחממים חלב, חמאה, סוכר, תמצית וניל ומלח לרתיחה מלאה (ממש מבעבעת).
  2. מסירים מהאש, מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים בכף עץ עד לקבלת בצק אחיד.
  3. מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומעבדים במהירות איטית 2 דקות לקירור חלקי. מוסיפים את הביצים אחת אחת (לא מוסיפים עוד ביצה עד שקודמתה נבלעה בתערובת). התערובת תתפרק אחרי הוספת כל ביצה, וזה בסדר - היא תתחבר מחדש לבצק אחרי עיבוד קצר.
  4. מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם פייה משוננת גדולה ככל האפשר ומזלפים עיגול על ריבוע נייר אפייה.
  5. בסיר מחממים שמן לטיגון עמוק. מכניסים (בזהירות) את ריבועי הנייר עם הבצק לשמן ושולפים את הניירות אחרי 10 שניות של טיגון בעזרת מלקחיים. לא מצופפים יותר מדי עיגולי בצק בסיר כי הם מאוד תופחים. מטגנים דקה מכל צד (אם הבצק משחים קודם סימן שהשמן חם מדי). מוציאים לנייר סופג.
  6. מגלגלים כל קרולר בסוכר לציפוי, או מזלפים מעל סירופ מייפל ומגישים.

הערות

  • מומלץ להכין מראש נייר אפייה גזור לריבועים 10X10 ס"מ.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרולר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות