קראמבל פירות חם עם גלידה
קראמבל פירות חם עם גלידה זה קינוח אישי זריז ופשוט להכנה שמכינים בידיים, בלי מיקסר או מעבד מזון. אפשר להשתמש בכל מיני פירות וטעמי גלידה
קראמבל פירות חם עם גלידה זה קינוח אישי זריז ופשוט להכנה שמכינים בידיים, בלי מיקסר או מעבד מזון. אפשר להשתמש בכל מיני פירות וטעמי גלידה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 393.0 קק״ל 2358.3 קק״לפחמימות 59.5 גרם 357.2 גרםשומן 14.8 גרם 88.6 גרםנתרן 4.5 מ״ג 27.2 מ״גחלבון 3.8 גרם 22.7 גרםסיבים תזונתיים 8.6 גרם 51.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 18.1 מ״ג 108.8 מ״גברזל 0.8 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 371.5 מ״ג 2229.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 25 דק׳כולל 50 דק׳
-
פחמימות60 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 393.0 קק״ל 2358.3 קק״לפחמימות 59.5 גרם 357.2 גרםשומן 14.8 גרם 88.6 גרםנתרן 4.5 מ״ג 27.2 מ״גחלבון 3.8 גרם 22.7 גרםסיבים תזונתיים 8.6 גרם 51.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 18.1 מ״ג 108.8 מ״גברזל 0.8 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 371.5 מ״ג 2229.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 393 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
פירורים
-
1 1/4 כוסות קמח לבן
-
1/4 כפית קינמון טחון
-
100 גרם חמאה קרה
פירות
-
10 תפוחי עץ גרני סמיט בינוניים
-
1 קופסה תותים
-
4 כפות מיץ לימון
אופן הכנה
- מכינים את הפירורים: שמים בקערה קמח, קינמון וסוכר ומערבבים. מוסיפים חמאה חתוכה לקוביות ומשפשפים בין האצבעות לתערובת פירורית.
- מקפיאים 10 דקות ובינתיים מכינים את הפירות: חותכים את הפירות לקוביות. מערבבים עם סוכר, מיץ לימון ותמצית וניל.
- משמנים 6 קעריות חסינות חום בתרסיס שמן, ממלאים בפירות ועורמים מעל את פירורי הבצק הקרים.
- אופים ב-180 מעלות כ-25 דקות, עד שהמלית מבעבעת והפירורים מזהיבים.
- מצננים מעט לפני שמגישים (רצוי עם גלידה).
אופן הכנה
- מכינים את הפירורים: שמים בקערה קמח, קינמון וסוכר ומערבבים. מוסיפים חמאה חתוכה לקוביות ומשפשפים בין האצבעות לתערובת פירורית.
- מקפיאים 10 דקות ובינתיים מכינים את הפירות: חותכים את הפירות לקוביות. מערבבים עם סוכר, מיץ לימון ותמצית וניל.
- משמנים 6 קעריות חסינות חום בתרסיס שמן, ממלאים בפירות ועורמים מעל את פירורי הבצק הקרים.
- אופים ב-180 מעלות כ-25 דקות, עד שהמלית מבעבעת והפירורים מזהיבים.
- מצננים מעט לפני שמגישים (רצוי עם גלידה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן