קציצות עוף עסיסיות שילדים אוהבים

הילדים שלכם בררנים ולא רוצים לאכול? את הקציצות האלה הם לא יפסיקו לטרוף - קציצות עוף עסיסיות ושחומות שמכינים בקלי קלות ובמהירות
הילדים שלכם בררנים ולא רוצים לאכול? את הקציצות האלה הם לא יפסיקו לטרוף - קציצות עוף עסיסיות ושחומות שמכינים בקלי קלות ובמהירות
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    8 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 108.4 קק״ל 1300.7 קק״ל
    פחמימות 8.2 גרם 99.0 גרם
    שומן 4.2 גרם 50.3 גרם
    נתרן 255.9 מ״ג 3070.8 מ״ג
    חלבון 9.5 גרם 113.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 17.4 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 57.0 מ״ג 683.8 מ״ג
    סידן 38.7 מ״ג 464.0 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 17.5 מ״ג
    אשלגן 427.3 מ״ג 5128.1 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    8 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 108.4 קק״ל 1300.7 קק״ל
    פחמימות 8.2 גרם 99.0 גרם
    שומן 4.2 גרם 50.3 גרם
    נתרן 255.9 מ״ג 3070.8 מ״ג
    חלבון 9.5 גרם 113.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 17.4 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 57.0 מ״ג 683.8 מ״ג
    סידן 38.7 מ״ג 464.0 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 17.5 מ״ג
    אשלגן 427.3 מ״ג 5128.1 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
יונית צוקרמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. פורסים את אחד הבצלים לפרוסות דקות.
  2. את הבצל השני מגררים בפומפייה, וגם את הגזר והקישוא.
  3. קוצצים דק את הפטרוזיליה. מרטיבים את הלחם וסוחטים היטב.
  4. מתיזים את תרסיס השמן על מחבת, ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מסירים מהאש ומעבירים לקערה גדולה.
  5. מוסיפים לקערה את כל הירקות המגוררים, את העוף הטחון ואת הפטרוזיליה.
  6. מוסיפים את פרוסות הלחם ופירורי הלחם, הביצה ואבקת האפייה, ולשים היטב את תערובת העוף. מתבלים ומערבבים שוב.
  7. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה ומתיזים את תרסיס השמן.
  8. קורצים קציצות קטנות ופחוסות מהתערובת, וצולים במחבת הפסים משני הצדדים עד שהן זהובות ומוכנות.

הפקה מסחרית - חברת פאם


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות עוף עסיסיות שילדים אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות