קציצות עוף עם אפונה וירקות שילדים ממש אוהבים

יונית צוקרמן מכינה סיר מהביל של קציצות עוף עם אפונה וירקות שממש כיף לאכול בצהריים. את הקציצות הרכות רכות האלה כל המשפחה תאהב
יונית צוקרמן מכינה סיר מהביל של קציצות עוף עם אפונה וירקות שממש כיף לאכול בצהריים. את הקציצות הרכות רכות האלה כל המשפחה תאהב
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    27
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    46 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 567.4 קק״ל 2269.5 קק״ל
    פחמימות 46.4 גרם 185.6 גרם
    שומן 20.6 גרם 82.2 גרם
    נתרן 2209.8 מ״ג 8839.1 מ״ג
    חלבון 39.9 גרם 159.8 גרם
    סיבים תזונתיים 20.6 גרם 82.2 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 16.7 גרם
    כולסטרול 171.5 מ״ג 686.0 מ״ג
    סידן 177.7 מ״ג 710.8 מ״ג
    ברזל 8.4 מ״ג 33.6 מ״ג
    אשלגן 2158.7 מ״ג 8634.6 מ״ג
    אבץ 5.0 מ״ג 19.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    27
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    46 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 567.4 קק״ל 2269.5 קק״ל
    פחמימות 46.4 גרם 185.6 גרם
    שומן 20.6 גרם 82.2 גרם
    נתרן 2209.8 מ״ג 8839.1 מ״ג
    חלבון 39.9 גרם 159.8 גרם
    סיבים תזונתיים 20.6 גרם 82.2 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 16.7 גרם
    כולסטרול 171.5 מ״ג 686.0 מ״ג
    סידן 177.7 מ״ג 710.8 מ״ג
    ברזל 8.4 מ״ג 33.6 מ״ג
    אשלגן 2158.7 מ״ג 8634.6 מ״ג
    אבץ 5.0 מ״ג 19.9 מ״ג
    סגור

אחד המתכונים שאני מבשלת הכי הרבה בבית שלי הוא קציצות עוף עם אפונה וירקות. הקציצות הרכות מתבשלות ברוטב מדהים עם המון ירקות וסופגות מלא טעמים. אין ספק שזו אחת המנות האהובות על המשפחה שלי.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
יונית צוקרמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אפונה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: שמים במעבד מזון את הגזר, הבצל, תפוח האדמה והירק ומעבדים למשחה פירורית. מעבירים לקערה.
  2. מוסיפים את העוף הטחון, התבלינים והשמן ולשים היטב לפיזור אחיד של המרכיבים בתערובת. מוסיפים את פירורי הלחם וביצה ולשים היטב.
  3. עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומקררים במקרר כ-30 דקות.
  4. מכינים את הרוטב: פורסים את הפטריות לפרוסות דקות, מגררים את הבצל על פומפייה.
  5. קולפים וחותכים את הגזר ותפוח האדמה לקוביות קטנות.
  6. מחממים מחבת רחבה או סיר על אש בינונית. מוסיפים את השמן והאפונה ומטגנים כדקה. מוסיפים את הפטריות, הבצל, הגזר, תפוח האדמה, התבלינים ואת המים ומערבבים היטב. מגבירים את האש ומביאים את התבשיל לרתיחה. מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
  7. בידיים רטובות, יוצרים מתערובת הקציצות כדורים בגודל כדורי פינג פונג. מכניסים את הכדורי הבשר לתבשיל, מביאים לרתיחה, מכסים במכסה ומבשלים על אש קטנה כ-20 דקות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות עוף עם אפונה וירקות שילדים ממש אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות