קציצות עוף וארטישוק של תמרה וישראל אהרוני
השף ישראל אהרוני ותמרה מלמדים להכין קציצות עוף וארטישוק עם עשבי תיבול שמוגשות עם רוטב חרדלי משגע. מתאימות בול לארוחת צהרים או ערב
השף ישראל אהרוני ותמרה מלמדים להכין קציצות עוף וארטישוק עם עשבי תיבול שמוגשות עם רוטב חרדלי משגע. מתאימות בול לארוחת צהרים או ערב
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 169.8 קק״ל 2377.0 קק״לפחמימות 13.3 גרם 186.3 גרםשומן 7.6 גרם 106.7 גרםנתרן 467.6 מ״ג 6546.0 מ״גחלבון 10.9 גרם 152.7 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 17.9 גרםשומן רווי 1.7 גרם 24.0 גרםכולסטרול 69.3 מ״ג 969.7 מ״גסידן 28.2 מ״ג 394.5 מ״גברזל 1.4 מ״ג 20.3 מ״גאשלגן 221.2 מ״ג 3096.2 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 10.2 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות13 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 169.8 קק״ל 2377.0 קק״לפחמימות 13.3 גרם 186.3 גרםשומן 7.6 גרם 106.7 גרםנתרן 467.6 מ״ג 6546.0 מ״גחלבון 10.9 גרם 152.7 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 17.9 גרםשומן רווי 1.7 גרם 24.0 גרםכולסטרול 69.3 מ״ג 969.7 מ״גסידן 28.2 מ״ג 394.5 מ״גברזל 1.4 מ״ג 20.3 מ״גאשלגן 221.2 מ״ג 3096.2 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 10.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 170 | כמות מנות 14 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות
-
6 תחתיות ארטישוק קפואות בינוניות
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
3 שיני שום
-
1/2 צרור פטרוזיליה
-
1 בצל בינוני
-
500 גרם פרגיות טחונות
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 ביצים M
-
1/2 כפית גרידת לימון
-
2 כוסות פירורי לחם
מטבל
-
4 כפות מיונז
-
2 כפות חרדל דיז’ון
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
4 פרוסות לימון כבוש
-
2 כפות שמן זית
אופן הכנה
- חותכים לרבעים את תחתיות הארטישוק המופשרות.
- מרסקים במעבד מזון את הצ’ילי האדום, השום, הפטרוזיליה, הבצל והארטישוק לתערובת פירורית.
- מערבבים עם העוף הטחון, ביצים, גרידת לימון, מלח ופלפל שחור.
- יוצרים קציצות, מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן זית במחבת חמה. מוציאים לנייר סופג.
- בכוס עם בלנדר מוט טוחנים את מצרכי המטבל.
- מגישים את הקציצות חמות בליווי המטבל.
אופן הכנה
- חותכים לרבעים את תחתיות הארטישוק המופשרות.
- מרסקים במעבד מזון את הצ’ילי האדום, השום, הפטרוזיליה, הבצל והארטישוק לתערובת פירורית.
- מערבבים עם העוף הטחון, ביצים, גרידת לימון, מלח ופלפל שחור.
- יוצרים קציצות, מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן זית במחבת חמה. מוציאים לנייר סופג.
- בכוס עם בלנדר מוט טוחנים את מצרכי המטבל.
- מגישים את הקציצות חמות בליווי המטבל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן