קציצות סלמון עם סלט שעועית ירוקה של תמרה וישראל אהרוני
תמרה וישראל אהרוני עם מנה מפתיעה וטעימה – קציצות סלמון עסיסיות צרובות שמוגשות עם סלט רענן, חמצמץ ופריך של שעועית ירוקה עם שקדים
תמרה וישראל אהרוני עם מנה מפתיעה וטעימה – קציצות סלמון עסיסיות צרובות שמוגשות עם סלט רענן, חמצמץ ופריך של שעועית ירוקה עם שקדים
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 385.8 קק״ל 1543.1 קק״לפחמימות 10.0 גרם 40.2 גרםשומן 23.4 גרם 93.7 גרםנתרן 897.3 מ״ג 3589.2 מ״גחלבון 36.3 גרם 145.2 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.0 גרםשומן רווי 3.0 גרם 12.1 גרםכולסטרול 73.8 מ״ג 295.0 מ״גסידן 66.4 מ״ג 265.6 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.4 מ״גאשלגן 818.5 מ״ג 3274.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.8 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
פחמימות10 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 385.8 קק״ל 1543.1 קק״לפחמימות 10.0 גרם 40.2 גרםשומן 23.4 גרם 93.7 גרםנתרן 897.3 מ״ג 3589.2 מ״גחלבון 36.3 גרם 145.2 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.0 גרםשומן רווי 3.0 גרם 12.1 גרםכולסטרול 73.8 מ״ג 295.0 מ״גסידן 66.4 מ״ג 265.6 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.4 מ״גאשלגן 818.5 מ״ג 3274.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 386 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות סלמון
-
500 גרם פילה דג סלמון
-
3 בצלי שאלוט בינוניים
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
3 גבעולי בצל ירוק
-
1/2 כוס כוסברה
-
1 כף שמן זית
סלט
-
200 גרם שעועית ירוקה קפואה
-
1/2 כוס שקדים ירוקים
-
2 שיני שום
-
1 כף לימון כבוש
-
3 כפות שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מסירים את העור מהסלמון.
- קוצצים את הסלמון בעזרת סכין עד ליצירת תערובת פירורית. שמים בקערה.
- קוצצים דק במעבד מזון את בצלי השאלוט, פלפל הצ’ילי החריף, הג’ינג’ר, הבצל הירוק ועלי הכוסברה ומוסיפים לקערה.
- מתבלים במלח, פלפל שחור וכף שמן זית ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר כשעה.
- מבשלים את השעועית הירוקה.
- צרים מהתערובת קציצות פחוסות ומטגנים במחבת משומנת בתרסיס שמן זית משני הצדדים, עד שהקציצות מזהיבות.
- מכינים את הסלט: חותכים את השעועית למקטעים, קוצצים את השקדים הירוקים, שיני השום ובצלי השאלוט. מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה.
- מגישים את קציצות הסלמון לצד סלט.
אופן הכנה
- מסירים את העור מהסלמון.
- קוצצים את הסלמון בעזרת סכין עד ליצירת תערובת פירורית. שמים בקערה.
- קוצצים דק במעבד מזון את בצלי השאלוט, פלפל הצ’ילי החריף, הג’ינג’ר, הבצל הירוק ועלי הכוסברה ומוסיפים לקערה.
- מתבלים במלח, פלפל שחור וכף שמן זית ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר כשעה.
- מבשלים את השעועית הירוקה.
- צרים מהתערובת קציצות פחוסות ומטגנים במחבת משומנת בתרסיס שמן זית משני הצדדים, עד שהקציצות מזהיבות.
- מכינים את הסלט: חותכים את השעועית למקטעים, קוצצים את השקדים הירוקים, שיני השום ובצלי השאלוט. מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה.
- מגישים את קציצות הסלמון לצד סלט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן