קציצות סלמון עם סלט שעועית ירוקה של תמרה וישראל אהרוני

תמרה וישראל אהרוני עם מנה מפתיעה וטעימה – קציצות סלמון עסיסיות צרובות שמוגשות עם סלט רענן, חמצמץ ופריך של שעועית ירוקה עם שקדים
תמרה וישראל אהרוני עם מנה מפתיעה וטעימה – קציצות סלמון עסיסיות צרובות שמוגשות עם סלט רענן, חמצמץ ופריך של שעועית ירוקה עם שקדים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 385.8 קק״ל 1543.1 קק״ל
    פחמימות 10.0 גרם 40.2 גרם
    שומן 23.4 גרם 93.7 גרם
    נתרן 897.3 מ״ג 3589.2 מ״ג
    חלבון 36.3 גרם 145.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.0 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 12.1 גרם
    כולסטרול 73.8 מ״ג 295.0 מ״ג
    סידן 66.4 מ״ג 265.6 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.4 מ״ג
    אשלגן 818.5 מ״ג 3274.2 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 385.8 קק״ל 1543.1 קק״ל
    פחמימות 10.0 גרם 40.2 גרם
    שומן 23.4 גרם 93.7 גרם
    נתרן 897.3 מ״ג 3589.2 מ״ג
    חלבון 36.3 גרם 145.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.0 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 12.1 גרם
    כולסטרול 73.8 מ״ג 295.0 מ״ג
    סידן 66.4 מ״ג 265.6 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.4 מ״ג
    אשלגן 818.5 מ״ג 3274.2 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מסירים את העור מהסלמון.
  2. קוצצים את הסלמון בעזרת סכין עד ליצירת תערובת פירורית. שמים בקערה.
  3. קוצצים דק במעבד מזון את בצלי השאלוט, פלפל הצ’ילי החריף, הג’ינג’ר, הבצל הירוק ועלי הכוסברה ומוסיפים לקערה.
  4. מתבלים במלח, פלפל שחור וכף שמן זית ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר כשעה.
  5. מבשלים את השעועית הירוקה.
  6. צרים מהתערובת קציצות פחוסות ומטגנים במחבת משומנת בתרסיס שמן זית משני הצדדים, עד שהקציצות מזהיבות.
  7. מכינים את הסלט: חותכים את השעועית למקטעים, קוצצים את השקדים הירוקים, שיני השום ובצלי השאלוט. מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה.
  8. מגישים את קציצות הסלמון לצד סלט.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות סלמון עם סלט שעועית ירוקה של תמרה וישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות