קציצות סלמון אפויות בצורת דג
רוצים להכין לילדים ולמשפחה מנה בריאה וטעימה? שי-לי ליפא מכינה קציצות סלמון אפויות בתנור בצורת דג שכל המשפחה תאהב, מזינות וללא רגשות אשם
רוצים להכין לילדים ולמשפחה מנה בריאה וטעימה? שי-לי ליפא מכינה קציצות סלמון אפויות בתנור בצורת דג שכל המשפחה תאהב, מזינות וללא רגשות אשם
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 75.7 קק״ל 1059.3 קק״לפחמימות 3.4 גרם 47.6 גרםשומן 2.1 גרם 29.3 גרםנתרן 162.1 מ״ג 2270.1 מ״גחלבון 10.0 גרם 140.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.3 גרםשומן רווי 0.4 גרם 5.1 גרםכולסטרול 21.1 מ״ג 295.0 מ״גסידן 5.2 מ״ג 73.3 מ״גברזל 0.3 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 191.8 מ״ג 2685.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות3 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 75.7 קק״ל 1059.3 קק״לפחמימות 3.4 גרם 47.6 גרםשומן 2.1 גרם 29.3 גרםנתרן 162.1 מ״ג 2270.1 מ״גחלבון 10.0 גרם 140.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.3 גרםשומן רווי 0.4 גרם 5.1 גרםכולסטרול 21.1 מ״ג 295.0 מ״גסידן 5.2 מ״ג 73.3 מ״גברזל 0.3 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 191.8 מ״ג 2685.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 3.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 76 | כמות מנות 14 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם פילה דג סלמון
-
1/2 כוס פירורי לחם
-
1 כפית גרידת לימון
-
3 כפות מיץ לימון
-
2 כפות קטשופ
קישוט
-
1/4 כוס אפונה ירוקה קפואה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- טוחנים את פילה הסלמון במעבד מזון ומעבירים לקערה.
- מערבבים בקערה את החומרים עד לקבלת תערובת אחידה וקצת דביקה. לא להתפתות ולהוסיף עוד פירורי לחם. משהים כ-5 דקות עד להתייצבות התערובת.
- בעזרת ידיים מעט רטובות יוצרים כדורים בקוטר 5 ס”מ. מכל כדור מעצבים קציצה בצורת דג ומניחים בתבנית.
- נועצים אפונה בכל “ראש” של הדג ליצירת עין.
- אופים בתנור החם 15-10 דקות עד שהדגים זהובים קלות (נזהרים לא לייבש).
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- טוחנים את פילה הסלמון במעבד מזון ומעבירים לקערה.
- מערבבים בקערה את החומרים עד לקבלת תערובת אחידה וקצת דביקה. לא להתפתות ולהוסיף עוד פירורי לחם. משהים כ-5 דקות עד להתייצבות התערובת.
- בעזרת ידיים מעט רטובות יוצרים כדורים בקוטר 5 ס”מ. מכל כדור מעצבים קציצה בצורת דג ומניחים בתבנית.
- נועצים אפונה בכל “ראש” של הדג ליצירת עין.
- אופים בתנור החם 15-10 דקות עד שהדגים זהובים קלות (נזהרים לא לייבש).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן