קציצות דגים ברוטב עגבניות לארוחת שישי

השבת תכף נכנסת ואתם רוצים להכין תבשיל טעים וזריז לארוחה משפחתית? משה שגב מכין קציצות דגים ברוטב עגבניות שמכינים בקלי קלות. אל תשכחו את החלה לניגוב הרוטב
השבת תכף נכנסת ואתם רוצים להכין תבשיל טעים וזריז לארוחה משפחתית? משה שגב מכין קציצות דגים ברוטב עגבניות שמכינים בקלי קלות. אל תשכחו את החלה לניגוב הרוטב
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    25 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 231.8 קק״ל 927.3 קק״ל
    פחמימות 25.4 גרם 101.4 גרם
    שומן 11.2 גרם 44.8 גרם
    נתרן 894.1 מ״ג 3576.4 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 32.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 20.7 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 6.9 גרם
    כולסטרול 63.5 מ״ג 253.8 מ״ג
    סידן 154.1 מ״ג 616.6 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 26.0 מ״ג
    אשלגן 1698.0 מ״ג 6791.9 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    25 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 231.8 קק״ל 927.3 קק״ל
    פחמימות 25.4 גרם 101.4 גרם
    שומן 11.2 גרם 44.8 גרם
    נתרן 894.1 מ״ג 3576.4 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 32.0 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 20.7 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 6.9 גרם
    כולסטרול 63.5 מ״ג 253.8 מ״ג
    סידן 154.1 מ״ג 616.6 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 26.0 מ״ג
    אשלגן 1698.0 מ״ג 6791.9 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: משרים קלות את הלחם במים קרים וסוחטים.
  2. קוצצים דק את השמיר, הכוסברה והפטרוזיליה והשום.
  3. בעזרת סכין חד קוצצים את הדג. לחלופין, אפשר לטחון את הדג במעבד מזון.
  4. מניחים את כל רכיבי הקציצות בקערה גדולה ומערבים היטב. מעבירים למקרר.
  5. מכינים את הרוטב: מגררים את העגבניות בפומפייה.
  6. קולפים וקוצצים את השום.
  7. מחממים את השמן במחבת עמוקה ומטגנים את השום עד להזהבה.
  8. מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות והאריסה, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  9. מוסיפים את התבלינים והמים, מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים 15 דקות. ברגע שהרוטב מסמיך, מוסיפים את עשבי התיבול בשלמותם, מבשלים כ-5 דקות ושולפים החוצה.
  10. יוצרים קציצות קטנות מתערובת הדגים, מכניסים בזהירות לסיר עם הרוטב ומבשלים ללא ערבוב כ-15 דקות.
  11. מגישים עם לחם או חלה טרייה.

הערות

  • אפשר להשתמש בכל דג לבן שאוהבים: בורי, לברק, דניס או לוקוס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות דגים ברוטב עגבניות לארוחת שישי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות