קציצות דגים עם תירס ורוטב אסיאתי
איך מכינים ארוחת צהריים בריאה וטעימה ב-10 דקות? ישראל אהרוני עם מתכון קל ופשוט של קציצות דגים עם תירס שטובלים ברוטב אסיאתי משגע
איך מכינים ארוחת צהריים בריאה וטעימה ב-10 דקות? ישראל אהרוני עם מתכון קל ופשוט של קציצות דגים עם תירס שטובלים ברוטב אסיאתי משגע
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 94.3 קק״ל 377.2 קק״לפחמימות 10.1 גרם 40.4 גרםשומן 5.3 גרם 21.1 גרםנתרן 1039.1 מ״ג 4156.5 מ״גחלבון 1.7 גרם 6.9 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.1 גרםשומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 26.9 מ״ג 107.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 124.5 מ״ג 498.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
פחמימות10 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 94.3 קק״ל 377.2 קק״לפחמימות 10.1 גרם 40.4 גרםשומן 5.3 גרם 21.1 גרםנתרן 1039.1 מ״ג 4156.5 מ״גחלבון 1.7 גרם 6.9 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.1 גרםשומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 26.9 מ״ג 107.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 124.5 מ״ג 498.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 94 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות דגים
-
1 בצל סגול בינוני
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום קטן
-
5 שיני שום
-
1 צרור כוסברה
-
1 כוס גרגירי תירס
-
2 כפות שמן זית
-
3/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
רוטב
-
3 כפות רוטב סויה
-
1 כף מיץ לימון
-
1/4 כוס מים
-
1 כף סוכר חום כהה
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1/2 צרור כוסברה
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: במעבד מזון קוצצים את כל חומרי הגלם (בהדרגה) פרט לתירס והשמן. מוסיפים תירס ומעט שמן ומערבבים קלות ידנית.
- צרים מהתערובת קציצות יפות ואחידות (כדאי לעבוד עם ידיים משומנות).
- משמנים קלות את המחבת ומטגנים כשתי דקות מכל צד.
- מכינים את הרוטב: קוצצים דק את הכוסברה.
- מערבבים סויה, מיץ לימון, מים, סוכר חום, שבבי צ’ילי יבש וכוסברה קצוצה ומגישים את הקציצות לצד הרוטב.
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: במעבד מזון קוצצים את כל חומרי הגלם (בהדרגה) פרט לתירס והשמן. מוסיפים תירס ומעט שמן ומערבבים קלות ידנית.
- צרים מהתערובת קציצות יפות ואחידות (כדאי לעבוד עם ידיים משומנות).
- משמנים קלות את המחבת ומטגנים כשתי דקות מכל צד.
- מכינים את הרוטב: קוצצים דק את הכוסברה.
- מערבבים סויה, מיץ לימון, מים, סוכר חום, שבבי צ’ילי יבש וכוסברה קצוצה ומגישים את הקציצות לצד הרוטב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן