קציצות דגים עם פול ירוק

אבי לוי מלמד אתכם איך להכין קציצות דגים ברוטב עם פול ירוק שיגרמו לכולם ללקק את האצבעות. רק אל תשכחו להכין חלה כדי לנגב את הרוטב
אבי לוי מלמד אתכם איך להכין קציצות דגים ברוטב עם פול ירוק שיגרמו לכולם ללקק את האצבעות. רק אל תשכחו להכין חלה כדי לנגב את הרוטב
  • אבי לוי
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    28
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    47 גרם
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 520.4 קק״ל 2081.7 קק״ל
    פחמימות 47.2 גרם 188.9 גרם
    שומן 21.6 גרם 86.4 גרם
    נתרן 2085.3 מ״ג 8341.2 מ״ג
    חלבון 41.1 גרם 164.3 גרם
    סיבים תזונתיים 18.9 גרם 75.5 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 13.9 גרם
    כולסטרול 173.2 מ״ג 692.6 מ״ג
    סידן 255.1 מ״ג 1020.5 מ״ג
    ברזל 7.4 מ״ג 29.8 מ״ג
    אשלגן 2957.9 מ״ג 11831.6 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 16.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    28
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    47 גרם
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 520.4 קק״ל 2081.7 קק״ל
    פחמימות 47.2 גרם 188.9 גרם
    שומן 21.6 גרם 86.4 גרם
    נתרן 2085.3 מ״ג 8341.2 מ״ג
    חלבון 41.1 גרם 164.3 גרם
    סיבים תזונתיים 18.9 גרם 75.5 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 13.9 גרם
    כולסטרול 173.2 מ״ג 692.6 מ״ג
    סידן 255.1 מ״ג 1020.5 מ״ג
    ברזל 7.4 מ״ג 29.8 מ״ג
    אשלגן 2957.9 מ״ג 11831.6 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 16.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
אבי לוי
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט זעלוק

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים רוטב: במחבת סוטאז’ מחממים שמן זית. פורסים את השום לפרוסות דקות, ומטגנים כדקה.
  2. מוסיפים את כל התבלינים ואת פלחי הלימון ומערבבים היטב.
  3. קוצצים את הכוסברה ומוסיפים למחבת.
  4. מגררים את העגבניות בפומפייה ומוסיפים למחבת, יחד עם רסק העגבניות והפול. מערבבים היטב, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-30 דקות.
  5. מכינים קציצות דגים: במטחנת בשר טוחנים יחד את הלוקוס, הכוסברה, השום והפלפל הירוק החריף.
  6. מעבירים לקערה, ומוסיפים תבלינים, גרידת לימון וביצים. מערבבים היטב בעזרת הידיים, יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג ומסדרים בצד על צלחת או על תבנית.
  7. מחממים במחבת שמן קנולה לטיגון חצי עמוק. מטגנים את קציצות הדגים משני הצדדים עד שהן משחימות, מוציאים לנייר סופג ושומרים בצד.
  8. מוסיפים את הקציצות לסיר הרוטב, ומבשלים עם מכסה על אש קטנה כ-30 דקות.
  9. מכינים סלט זעלוק: קולים את החצילים על אש גלויה, עד שקליפתם נשרפת והם מתרככים. מצננים. לאחר שהחצילים התקררו מעט, מקלפים אותם כך שמשאירים כ-10% מהקליפה השרופה ואת היתר זורקים. מעבירים את החצילים לקרש חיתוך, וחותכים גס את בשר החצילים.
  10. בסיר קטן מחממים שמן זית. פורסים את שיני השום לפרוסות דקות, ומטגנים כדקה.
  11. מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים. מוסיפים את בשר החצילים ומבשלים כ-5 דקות.
  12. להגשה: משטחים את החצילים על צלחת הגשה, מעל מסדרים את קציצות הדגים ויוצקים את הרוטב.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות דגים עם פול ירוק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות