קציצות דגים ברוטב פלפלים של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים קציצות דגים ברוטב פלפלים - מנה פשוטה להכנה ומאוד טעימה להגיש לארוחת צהריים או ערב כשרוצים לשבור את השגרה
תמרה אהרוני מלמדת איך מכינים קציצות דגים ברוטב פלפלים - מנה פשוטה להכנה ומאוד טעימה להגיש לארוחת צהריים או ערב כשרוצים לשבור את השגרה
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 68.7 קק״ל 274.8 קק״ל
    פחמימות 12.8 גרם 51.3 גרם
    שומן 0.3 גרם 1.1 גרם
    נתרן 1171.4 מ״ג 4685.4 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 9.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 13.4 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 42.7 מ״ג 170.8 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 361.6 מ״ג 1446.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 68.7 קק״ל 274.8 קק״ל
    פחמימות 12.8 גרם 51.3 גרם
    שומן 0.3 גרם 1.1 גרם
    נתרן 1171.4 מ״ג 4685.4 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 9.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 13.4 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 42.7 מ״ג 170.8 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 361.6 מ״ג 1446.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את הדג לחתיכות גדולות. חותכים את הבצל הסגול גס. חותכים לפרוסות את הבצלים הלבנים והשום. חותכים גס את הפלפלים הקלויים.
  2. שמים במעבד מזון את הדג, הבצל, הצ’ילי, הכוסברה, מלח ופלפל וטוחנים לתערובת אחידה.
  3. מעבירים את התערובת לקערה, צרים קציצות בגודל כדור גולף ומסדרים בתבנית. מניילנים ומעבירים לקירור של כ-10 דקות.
  4. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומטגנים את הבצל והשום כ-5-6 דקות.
  5. מוסיפים את הפלפלים הקלויים, מלח ופלפל וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב.
  6. מוסיפים 1/2 כוס מים וטוחנים בתוך המחבת בעזרת בלנדר מוט לתערובת חלקה.
  7. מכניסים את הקציצות לרוטב ומבשלים כ-20 דקות. אם הרוטב לא מכסה את הכדורים אחרי 5 דקות של בישול, יש להפוך אותן.
  8. מגישים לצד אורז.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות דגים ברוטב פלפלים של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות