קציצות דגים ברוטב חמוץ מתוק

המשפחה של רותם ליברזון ממש אוהבת אוכל אסיאתי. כדי לפנק אותם, היא הכינה קציצות דגים ברוטב חמוץ מתוק שממש כיף לאכול עם אורז לבן
המשפחה של רותם ליברזון ממש אוהבת אוכל אסיאתי. כדי לפנק אותם, היא הכינה קציצות דגים ברוטב חמוץ מתוק שממש כיף לאכול עם אורז לבן
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    35 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 220.8 קק״ל 883.3 קק״ל
    פחמימות 34.8 גרם 139.0 גרם
    שומן 6.4 גרם 25.6 גרם
    נתרן 2655.7 מ״ג 10622.6 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 27.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.7 גרם
    כולסטרול 64.0 מ״ג 256.0 מ״ג
    סידן 72.1 מ״ג 288.3 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 375.7 מ״ג 1502.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    35 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 220.8 קק״ל 883.3 קק״ל
    פחמימות 34.8 גרם 139.0 גרם
    שומן 6.4 גרם 25.6 גרם
    נתרן 2655.7 מ״ג 10622.6 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 27.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.7 גרם
    כולסטרול 64.0 מ״ג 256.0 מ״ג
    סידן 72.1 מ״ג 288.3 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 375.7 מ״ג 1502.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור

כולם אצלי מתים על אוכל סיני אבל אין כמעט לאן ללכת לאכול אוכל סיני טוב ולכן המצאתי את המנה הזאת. קציצות דגים ברוטב בתיבול מתוק חריף בדיוק כמו שאוהבים אצלי. מגישים ליד אורז לבן ויש ארוחה מושלמת.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
רותם ליברזון
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: קוצצים את הדג לקוביות קטנות.
  2. קולפים את הבצל האדום, השום והג’ינג’ר.
  3. קוצצים דק את הכוסברה, הבצל האדום, השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף.
  4. מערבבים היטב בקערה את כל רכיבי הקציצות, ויוצרים קציצות בגודל כדורי פינג פונג.
  5. מכינים את הרוטב: קולפים וקוצצים את הבצל והשום. קולפים ומגררים את הג’ינג’ר.
  6. מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל עם השום והג’ינג’ר, תוך כדי ערבוב, כ-3 דקות. מוסיפים את כל שאר הרכיבים ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות עד שהרוטב מסמיך ונעשה מעט דביק.
  7. מוסיפים את הקציצות לסיר הרוטב ומבשלים כ-5 דקות.
  8. קוצצים דק את הבצל הירוק והצ’ילי האדום ומעטרים את המנה לפני ההגשה.

הערות

  • אפשר להשתמש בכל דג לבן שאוהבים: לברק, בורי, לוקוס וכו'

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות דגים ברוטב חמוץ מתוק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות