קציצות בשר ברוטב עגבניות, תפוחי אדמה וחציל

השף משה שגב משדרג את המנה הקלאסית של קציצות בשר ברוטב עגבניות ומכין קציצות גורמה מנתח משובח, ברוטב של עגבניות, חציל ותפוחי אדמה
השף משה שגב משדרג את המנה הקלאסית של קציצות בשר ברוטב עגבניות ומכין קציצות גורמה מנתח משובח, ברוטב של עגבניות, חציל ותפוחי אדמה
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    30 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 660.0 קק״ל 3959.8 קק״ל
    פחמימות 29.8 גרם 178.7 גרם
    שומן 48.7 גרם 292.3 גרם
    נתרן 2479.5 מ״ג 14876.8 מ״ג
    חלבון 34.7 גרם 208.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 24.7 גרם
    שומן רווי 16.7 גרם 100.0 גרם
    כולסטרול 123.3 מ״ג 740.0 מ״ג
    סידן 95.1 מ״ג 570.5 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 30.0 מ״ג
    אשלגן 892.4 מ״ג 5354.1 מ״ג
    אבץ 6.1 מ״ג 36.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    30 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 660.0 קק״ל 3959.8 קק״ל
    פחמימות 29.8 גרם 178.7 גרם
    שומן 48.7 גרם 292.3 גרם
    נתרן 2479.5 מ״ג 14876.8 מ״ג
    חלבון 34.7 גרם 208.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 24.7 גרם
    שומן רווי 16.7 גרם 100.0 גרם
    כולסטרול 123.3 מ״ג 740.0 מ״ג
    סידן 95.1 מ״ג 570.5 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 30.0 מ״ג
    אשלגן 892.4 מ״ג 5354.1 מ״ג
    אבץ 6.1 מ״ג 36.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

רוטב

טיגון

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הבצל ועשבי התיבול, כולל תימין ורוזמרין. כותשים את השום. מחממים את המים. חותכים את החציל ותפוחי האדמה לקוביות.
  2. מכינים את הקציצות: מניחים בקערה או קערת מיקסר את כל רכיבי הקציצות ומערבבים עד לקבלת תערובת לא דביקה, אך גם לא יבשה. מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות בגודל רצוי, מטגנים משני הצדדים ושומרים בצד.
  3. מחממים שמן במחבת ומטגנים את החציל ותפוחי האדמה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם מתרככים.
  4. מכינים את הרוטב: מחממים שמן בסיר גדול ורחב. מוסיפים את העגבניות, אריסה ומים ומערבבים. מביאים לרתיחה ומבשלים 25 דקות.
  5. מתבלים, מוסיפים את החציל ותפוחי האדמה ומערבבים. שמים מעל את הקציצות ומבשלים יחד 10 דקות נוספות.

הערות

  • ניתן להשתמש בכל עשבי התיבול שאוהבים: כוסברה, פטרוזיליה, שמיר, טרגון, וכו׳

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות בשר ברוטב עגבניות, תפוחי אדמה וחציל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות