קערות קדאיף עם קרם גבינה וריבת תות
רוצים להכין קינוח מתוק שיקצור המון מחמאות? מכינים בקלות ובמהירות ביסים קטנים של קערות קדאיף קראנצ'יות במילוי קרם גבינה חלומי ומעדן תותים
רוצים להכין קינוח מתוק שיקצור המון מחמאות? מכינים בקלות ובמהירות ביסים קטנים של קערות קדאיף קראנצ'יות במילוי קרם גבינה חלומי ומעדן תותים
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 403.8 קק״ל 4845.9 קק״לפחמימות 52.1 גרם 625.1 גרםשומן 15.4 גרם 185.1 גרםנתרן 344.5 מ״ג 4134.3 מ״גחלבון 6.6 גרם 78.7 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 12.2 גרםשומן רווי 9.7 גרם 116.0 גרםכולסטרול 41.6 מ״ג 499.5 מ״גסידן 128.4 מ״ג 1540.5 מ״גברזל 0.6 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 122.8 מ״ג 1473.5 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 9.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 25 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות52 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 403.8 קק״ל 4845.9 קק״לפחמימות 52.1 גרם 625.1 גרםשומן 15.4 גרם 185.1 גרםנתרן 344.5 מ״ג 4134.3 מ״גחלבון 6.6 גרם 78.7 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 12.2 גרםשומן רווי 9.7 גרם 116.0 גרםכולסטרול 41.6 מ״ג 499.5 מ״גסידן 128.4 מ״ג 1540.5 מ״גברזל 0.6 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 122.8 מ״ג 1473.5 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 9.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 404 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
קערות קדאיף
-
150 גרם חמאה
-
1 כף אבקת סוכר
-
1 קורט מלח דק
-
250 גרם שערות קדאיף
מילוי
-
300 גרם גבינת עיזים למריחה
-
5 כפות אבקת סוכר
-
1 צנצנת ריבת תות
קישוט
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- שמים את החמאה, אבקת הסוכר והמלח בקערה ומחממים במיקרוגל במשך דקה, עד שהחמאה נמסה לגמרי.
- שמים את שערות הקדאיף בקערה גדולה, שופכים את התערובת המומסת על שערות הקדאיף ומערבבים היטב.
- מניחים מעט מתערובת הקדאיף בכל שקע בתבנית כדי שתיווצר גומה במרכז, יוצרים כדורים קטנים מנייר כסף ומניחים במרכז כל קדאיף. אפשר להשתמש גם באבני אפייה.
- אופים כ-10 דקות, עד שקערות הקדאיף מזהיבות. מצננים ומחלצים אותן מהתבנית.
- מכינים את המילוי: מערבבים את גבינת העיזים עם אבקת הסוכר ומעבירים לשק זילוף.
- ממלאים שק זילוף אחר בריבת התות. את שני שקי הזילוף מכניסים לשק זילוף נוסף, וחותכים פתח זילוף בינוני. כך תזלפו קרם בשני צבעים.
- מזלפים את הקרם הצבעוני בתנועה מעגלית בכל קערת קדאיף. מקשטים בפירות הטריים ועלה הנענע.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- שמים את החמאה, אבקת הסוכר והמלח בקערה ומחממים במיקרוגל במשך דקה, עד שהחמאה נמסה לגמרי.
- שמים את שערות הקדאיף בקערה גדולה, שופכים את התערובת המומסת על שערות הקדאיף ומערבבים היטב.
- מניחים מעט מתערובת הקדאיף בכל שקע בתבנית כדי שתיווצר גומה במרכז, יוצרים כדורים קטנים מנייר כסף ומניחים במרכז כל קדאיף. אפשר להשתמש גם באבני אפייה.
- אופים כ-10 דקות, עד שקערות הקדאיף מזהיבות. מצננים ומחלצים אותן מהתבנית.
- מכינים את המילוי: מערבבים את גבינת העיזים עם אבקת הסוכר ומעבירים לשק זילוף.
- ממלאים שק זילוף אחר בריבת התות. את שני שקי הזילוף מכניסים לשק זילוף נוסף, וחותכים פתח זילוף בינוני. כך תזלפו קרם בשני צבעים.
- מזלפים את הקרם הצבעוני בתנועה מעגלית בכל קערת קדאיף. מקשטים בפירות הטריים ועלה הנענע.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן