קסטה בראוניז במילוי קרם מסקרפונה ופטל
שרית נובק מכינה קינוח שוקולדי משגע: קסטה בראוניז במילוי קרם מסקרפונה ופטל. קינוח מרשים שמכינים בקלות, שומרים במקפיא ומוציאים בכל פעם שמתחשק משהו מתוק
שרית נובק מכינה קינוח שוקולדי משגע: קסטה בראוניז במילוי קרם מסקרפונה ופטל. קינוח מרשים שמכינים בקלות, שומרים במקפיא ומוציאים בכל פעם שמתחשק משהו מתוק
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 523.8 קק״ל 6285.1 קק״לפחמימות 41.2 גרם 494.4 גרםשומן 28.0 גרם 336.5 גרםנתרן 192.9 מ״ג 2314.5 מ״גחלבון 7.4 גרם 88.6 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 36.1 גרםשומן רווי 17.3 גרם 207.1 גרםכולסטרול 146.2 מ״ג 1754.2 מ״גסידן 95.9 מ״ג 1151.4 מ״גברזל 2.2 מ״ג 26.3 מ״גאשלגן 255.6 מ״ג 3067.4 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 12.3 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל 5 שעות ו-50 דק׳
-
פחמימות41 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 523.8 קק״ל 6285.1 קק״לפחמימות 41.2 גרם 494.4 גרםשומן 28.0 גרם 336.5 גרםנתרן 192.9 מ״ג 2314.5 מ״גחלבון 7.4 גרם 88.6 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 36.1 גרםשומן רווי 17.3 גרם 207.1 גרםכולסטרול 146.2 מ״ג 1754.2 מ״גסידן 95.9 מ״ג 1151.4 מ״גברזל 2.2 מ״ג 26.3 מ״גאשלגן 255.6 מ״ג 3067.4 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 12.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 5 שעות ו-50 דק׳ | קלוריות 524 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוניז
-
200 גרם חמאה
-
200 גרם שוקולד מריר
-
4 ביצים L
-
1/2 כפית מלח דק
-
3/4כוס או 150 גרם סוכר חום בהיר – דמררה
-
3/4כוס או 100 גרם קמח לבן
-
2 כפות רום
-
2 כפות אבקת קקאו
מילוי
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1/2כוס או 60 גרם אבקת סוכר
-
200 גרם גבינת מסקרפונה
-
3/4 כוס חלב מרוכז
-
1 כוס פטל קפוא
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- שוברים את השוקולד המריר לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים את החמאה וממיסים במיקרוגל, טורפים היטב לתערובת חלקה.
- טורפים ביצים בקערה. מוסיפים מלח, סוכר לבן, סוכר חום, וניל ורום.
- מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לתערובת הביצים ומערבבים.
- מוסיפים קמח וקקאו ומקפלים עם מרית.
- מעבירים חצי מהבלילה לתבנית בגודל 20X20 ס”מ ואת המחצית השנייה לתבנית שנייה בגודל זהה, מיישרים ומעבירים לתנור.
- אופים כ-20 דקות עד שהבראוניז מקבלים קרום ונסדקים מעט.
- מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין, מעבירים למקפיא.
- מקציפים במיקסר את המסקרפונה עד שהיא מתרככת. מוסיפים שמנת, אבקת סוכר ווניל ומקציפים לקרם יציב.
- מוסיפים את החלב המרוכז ומערבבים בעדינות.
- מעבירים את תערובת המסקרפונה על אחת מתבניות הבראוניז האפוי ומיישרים עם פלטה. מפזרים מעל את הפטל.
- מניחים מעל את שכבת הבראוניז השנייה ומהדקים.
- מקפיאים למשך 5 שעות לפחות, עדיף למשך הלילה. מוציאים וחותכים לקוביות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- שוברים את השוקולד המריר לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים את החמאה וממיסים במיקרוגל, טורפים היטב לתערובת חלקה.
- טורפים ביצים בקערה. מוסיפים מלח, סוכר לבן, סוכר חום, וניל ורום.
- מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לתערובת הביצים ומערבבים.
- מוסיפים קמח וקקאו ומקפלים עם מרית.
- מעבירים חצי מהבלילה לתבנית בגודל 20X20 ס”מ ואת המחצית השנייה לתבנית שנייה בגודל זהה, מיישרים ומעבירים לתנור.
- אופים כ-20 דקות עד שהבראוניז מקבלים קרום ונסדקים מעט.
- מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין, מעבירים למקפיא.
- מקציפים במיקסר את המסקרפונה עד שהיא מתרככת. מוסיפים שמנת, אבקת סוכר ווניל ומקציפים לקרם יציב.
- מוסיפים את החלב המרוכז ומערבבים בעדינות.
- מעבירים את תערובת המסקרפונה על אחת מתבניות הבראוניז האפוי ומיישרים עם פלטה. מפזרים מעל את הפטל.
- מניחים מעל את שכבת הבראוניז השנייה ומהדקים.
- מקפיאים למשך 5 שעות לפחות, עדיף למשך הלילה. מוציאים וחותכים לקוביות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן