-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1289.7 קק״ל 10317.6 קק״לפחמימות 1177.2 גרם 9417.6 גרםשומן 1185.5 גרם 9483.6 גרםנתרן 1641.0 מ״ג 13127.9 מ״גחלבון 1186.6 גרם 9492.6 גרםסיבים תזונתיים 1177.2 גרם 9417.6 גרםשומן רווי 1182.5 גרם 9459.6 גרםכולסטרול 1199.3 מ״ג 9594.6 מ״גסידן 1391.7 מ״ג 11133.6 מ״גברזל 1177.3 מ״ג 9418.2 מ״גאשלגן 1205.0 מ״ג 9639.6 מ״גאבץ 1178.0 מ״ג 9423.6 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות1177 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1289.7 קק״ל 10317.6 קק״לפחמימות 1177.2 גרם 9417.6 גרםשומן 1185.5 גרם 9483.6 גרםנתרן 1641.0 מ״ג 13127.9 מ״גחלבון 1186.6 גרם 9492.6 גרםסיבים תזונתיים 1177.2 גרם 9417.6 גרםשומן רווי 1182.5 גרם 9459.6 גרםכולסטרול 1199.3 מ״ג 9594.6 מ״גסידן 1391.7 מ״ג 11133.6 מ״גברזל 1177.3 מ״ג 9418.2 מ״גאשלגן 1205.0 מ״ג 9639.6 מ״גאבץ 1178.0 מ״ג 9423.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 1290 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם גבינת מוצרלה
-
1/2 כוס גרגירי תירס
-
1/2 כפית מלח דק
אופן הכנה
- מכינים את המלית: מערבבים בקערה את המוצרלה והתירס. מתבלים במעט מלח ופלפל.
- מכינים את הקסדיה: מחממים מחבת בינונית על להבה בינונית ומשמנים בתרסיס השמן. מניחים טורטיה אחת במחבת, מפזרים 1/4 מהמלית על הטורטיה באופן שווה ומכסים בטורטיה שנייה.
- מטגנים 3-2 דקות, עד שהטורטיה התחתונה זהובה. הופכים בזהירות את הקסדיה לצידה השני ומטגנים עד שהטורטיה השנייה זהובה, והגבינה נמסה. חוזרים על הפעולה עם שאר הקסדיות.
- חותכים למשולשים ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את המלית: מערבבים בקערה את המוצרלה והתירס. מתבלים במעט מלח ופלפל.
- מכינים את הקסדיה: מחממים מחבת בינונית על להבה בינונית ומשמנים בתרסיס השמן. מניחים טורטיה אחת במחבת, מפזרים 1/4 מהמלית על הטורטיה באופן שווה ומכסים בטורטיה שנייה.
- מטגנים 3-2 דקות, עד שהטורטיה התחתונה זהובה. הופכים בזהירות את הקסדיה לצידה השני ומטגנים עד שהטורטיה השנייה זהובה, והגבינה נמסה. חוזרים על הפעולה עם שאר הקסדיות.
- חותכים למשולשים ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן