קנולי במילוי קציפת מסקרפונה ובננות
תמיד רציתם להכין קנולי בבית אבל לא ידעתם איך? אלון שבו מלמד איך להכין את המאפה האיטלקי המושלם, גליל פריך במילוי מסקרפונה ובננות
תמיד רציתם להכין קנולי בבית אבל לא ידעתם איך? אלון שבו מלמד איך להכין את המאפה האיטלקי המושלם, גליל פריך במילוי מסקרפונה ובננות
- אלון שבו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 175.1 קק״ל 3501.0 קק״לפחמימות 8.8 גרם 175.8 גרםשומן 14.2 גרם 284.2 גרםנתרן 13.9 מ״ג 278.0 מ״גחלבון 2.3 גרם 45.1 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.3 גרםשומן רווי 9.0 גרם 179.2 גרםכולסטרול 40.8 מ״ג 816.2 מ״גסידן 29.3 מ״ג 586.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 78.1 מ״ג 1561.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
פחמימות9 גרם
-
רמת קושי:קשה
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 175.1 קק״ל 3501.0 קק״לפחמימות 8.8 גרם 175.8 גרםשומן 14.2 גרם 284.2 גרםנתרן 13.9 מ״ג 278.0 מ״גחלבון 2.3 גרם 45.1 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.3 גרםשומן רווי 9.0 גרם 179.2 גרםכולסטרול 40.8 מ״ג 816.2 מ״גסידן 29.3 מ״ג 586.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 78.1 מ״ג 1561.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.7 מ״גסגור
קנולי הוא אחד הקינוחים האהובים עלי, אבל הוא דורש לא מעט עבודה, לוגיסטיקה וטיגון. במתכון הזה תצליחו להכין קנולי פריך וטעים במינימום מאמץ, עם כלים שיש לכולם בבית.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 175 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם מסקרפונה
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
250 גרם גבינת מסקרפונה
-
2 בננות בינוניות
אופן הכנה
- מכינים את הקנולי: מחממים תנור ל-160 מעלות ומסדרים נייר אפייה על מגש.
- ממיסים את החמאה בסיר על אש נמוכה או במיקרוגל.
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט החמאה ולאחר מכן מוסיפים את החמאה וטורפים עד שהתערובת אחידה.
- מניחים כף גדושה מהתערובת על נייר האפייה ומשטחים אותה לחלוטין לצורת עיגול בקוטר של 15 ס”מ. חוזרים על הפעולה עם יתר התערובת.
- אופים את הקנולי במשך 10-15 דקות ועד להזהבה.
- מוציאים את המגש מהתנור ומתחילים לגלגל את הקנולי אחד-אחד. בכל פעם מחלצים עיגול אחד מנייר האפייה בעזרת מרית. מיד לאחר החילוץ, מגלגלים את הבצק מסביב למקל עץ ליצירת “צינור” הקנולי. מחכים כמה שניות עד שהקנולי מתקרר ומתייצב, ומחלצים אותו בעדינות מהמקל. מניחים בצד לקירור.
- מכינים את קרם המסקרפונה: מניחים במיקסר את כל המרכיבים ומקציפים על מהירות גבוהה עד להיווצרות קציפה יציבה. מעבירים את הקציפה לשקית זילוף ומאחסנים אותה במקרר עד לשימוש.
- מרכיבים את הקנולי: חותכים בננות בשלות לקוביות קטנות.
- ממלאים את הקנולי מצד אחד שלו בקציפת מסקרפונה.
- מוסיפים בננות לתוך הקנולי ולאחר מכן ממלאים את צידו השני בקציפת מסקרפונה. מגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הקנולי: מחממים תנור ל-160 מעלות ומסדרים נייר אפייה על מגש.
- ממיסים את החמאה בסיר על אש נמוכה או במיקרוגל.
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט החמאה ולאחר מכן מוסיפים את החמאה וטורפים עד שהתערובת אחידה.
- מניחים כף גדושה מהתערובת על נייר האפייה ומשטחים אותה לחלוטין לצורת עיגול בקוטר של 15 ס”מ. חוזרים על הפעולה עם יתר התערובת.
- אופים את הקנולי במשך 10-15 דקות ועד להזהבה.
- מוציאים את המגש מהתנור ומתחילים לגלגל את הקנולי אחד-אחד. בכל פעם מחלצים עיגול אחד מנייר האפייה בעזרת מרית. מיד לאחר החילוץ, מגלגלים את הבצק מסביב למקל עץ ליצירת “צינור” הקנולי. מחכים כמה שניות עד שהקנולי מתקרר ומתייצב, ומחלצים אותו בעדינות מהמקל. מניחים בצד לקירור.
- מכינים את קרם המסקרפונה: מניחים במיקסר את כל המרכיבים ומקציפים על מהירות גבוהה עד להיווצרות קציפה יציבה. מעבירים את הקציפה לשקית זילוף ומאחסנים אותה במקרר עד לשימוש.
- מרכיבים את הקנולי: חותכים בננות בשלות לקוביות קטנות.
- ממלאים את הקנולי מצד אחד שלו בקציפת מסקרפונה.
- מוסיפים בננות לתוך הקנולי ולאחר מכן ממלאים את צידו השני בקציפת מסקרפונה. מגישים.
הערות
- מומלץ למלא ולאכול את הקנולי סמוך למועד ההגשה
הערות
- מומלץ למלא ולאכול את הקנולי סמוך למועד ההגשה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן