-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 274.0 קק״ל 2192.0 קק״לפחמימות 51.7 גרם 413.4 גרםשומן 8.2 גרם 65.6 גרםנתרן 396.6 מ״ג 3173.0 מ״גחלבון 6.2 גרם 49.3 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 17.2 גרםשומן רווי 0.4 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 28.7 מ״ג 229.6 מ״גברזל 2.8 מ״ג 22.1 מ״גאשלגן 221.6 מ״ג 1772.9 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 5.9 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
פחמימות52 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 274.0 קק״ל 2192.0 קק״לפחמימות 51.7 גרם 413.4 גרםשומן 8.2 גרם 65.6 גרםנתרן 396.6 מ״ג 3173.0 מ״גחלבון 6.2 גרם 49.3 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 17.2 גרםשומן רווי 0.4 גרם 2.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 28.7 מ״ג 229.6 מ״גברזל 2.8 מ״ג 22.1 מ״גאשלגן 221.6 מ״ג 1772.9 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 5.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 274 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם בצק עלים קפוא
-
1/3 כוס יין אדום יבש
-
1/4 כוס סילאן
-
2 כפות חומץ בלסמי
-
2 כפות שמן זית
-
3 בצלים סגולים בינוניים
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 גליל גבינת עיזים 5%
-
1 כף תימין טרי
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- חותכים את הבצל לעיגולים בעובי 1 ו-1/2 ס”מ. חותכים את הגבינה לקוביות בגודל 2 ס”מ.
- מכינים את הבצל המקורמל: מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים את היין, הסילאן, שמן הזית והחומץ הבלסמי, מערבבים ומביאים לרתיחה. מניחים את עיגולי הבצל ומבשלים כ-5 דקות עד שהנוזל מסמיך (לא הופכים את הבצלים כדי שלא יתפרקו). מצננים היטב.
- פורסים את הבצק על משטח העבודה, קורצים עיגולים בקוטר 10 ס”מ ומניחים בתבנית.
- מניחים עיגול בצל מקורמל במרכז הבצק, כשצידו המזוגג כלפי מעלה. מתבלים במעט מלח ופלפל ומפזרים את גבינת העיזים ומעט עלי התימין.
- אופים כ-20 דקות עד שהטארטים זהובים.
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- חותכים את הבצל לעיגולים בעובי 1 ו-1/2 ס”מ. חותכים את הגבינה לקוביות בגודל 2 ס”מ.
- מכינים את הבצל המקורמל: מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים את היין, הסילאן, שמן הזית והחומץ הבלסמי, מערבבים ומביאים לרתיחה. מניחים את עיגולי הבצל ומבשלים כ-5 דקות עד שהנוזל מסמיך (לא הופכים את הבצלים כדי שלא יתפרקו). מצננים היטב.
- פורסים את הבצק על משטח העבודה, קורצים עיגולים בקוטר 10 ס”מ ומניחים בתבנית.
- מניחים עיגול בצל מקורמל במרכז הבצק, כשצידו המזוגג כלפי מעלה. מתבלים במעט מלח ופלפל ומפזרים את גבינת העיזים ומעט עלי התימין.
- אופים כ-20 דקות עד שהטארטים זהובים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן