קישואים ממולאים באורז ופרגיות של אהרוני

ישראל ותמרה אהרוני מלמדים להכין את אחת ממנות הבית שלהם: קישואים ממולאים באורז ופרגיות ברוטב חמצמץ. כל הטיפים להכנת ממולאים נהדרים במיוחד
ישראל ותמרה אהרוני מלמדים להכין את אחת ממנות הבית שלהם: קישואים ממולאים באורז ופרגיות ברוטב חמצמץ. כל הטיפים להכנת ממולאים נהדרים במיוחד
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • פחמימות
    41 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 255.7 קק״ל 1534.3 קק״ל
    פחמימות 40.5 גרם 243.0 גרם
    שומן 4.7 גרם 28.0 גרם
    נתרן 1012.8 מ״ג 6076.8 מ״ג
    חלבון 12.9 גרם 77.4 גרם
    סיבים תזונתיים 6.1 גרם 36.3 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 7.3 גרם
    כולסטרול 23.3 מ״ג 140.0 מ״ג
    סידן 117.3 מ״ג 703.6 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 22.0 מ״ג
    אשלגן 1316.8 מ״ג 7900.9 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • פחמימות
    41 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 255.7 קק״ל 1534.3 קק״ל
    פחמימות 40.5 גרם 243.0 גרם
    שומן 4.7 גרם 28.0 גרם
    נתרן 1012.8 מ״ג 6076.8 מ״ג
    חלבון 12.9 גרם 77.4 גרם
    סיבים תזונתיים 6.1 גרם 36.3 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 7.3 גרם
    כולסטרול 23.3 מ״ג 140.0 מ״ג
    סידן 117.3 מ״ג 703.6 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 22.0 מ״ג
    אשלגן 1316.8 מ״ג 7900.9 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קישואים ממולאים

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משרים את האורז כשעה במים קרים ומסננים. מרוקנים את הקישואים. קוצצים את הפלפל החריף והמשמשים. קוצצים את השום.
  2. שמים במעבד מזון את עשבי התיבול, הבצל והשום ומרסקים לתערובת פירורית.
  3. שמים בקערה את האורז ותערובת עשבי התיבול ומערבבים. מוסיפים את הפלפל, צימוקים, משמשים, מלח, פלפל, שמן זית, פרגיות וגרידת לימון ומערבבים.
  4. ממלאים את הקישואים במלואם בתערובת האורז מבלי לדחוס.
  5. מכינים את הרוטב: קולפים ופורסים את הבצל, חוצים את הלימון הפרסי. מפזרים את הבצל בתחתית תבנית אפייה. מסדרים מעל את הקישואים הממולאים.
  6. מביאים לרתיחה בסיר קטן את כל מרכיבי הרוטב.
  7. יוצקים את הרוטב על הקישואים, מכסים בעיגול נייר אפייה בקוטר התבנית עם חור במרכזו ואופים במשך כשעה. לאחר כחצי שעה הופכים את הקישואים לצד השני בעזרת מלקחיים ומחזירים לתנור.
  8. מגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קישואים ממולאים באורז ופרגיות של אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות