קינוח שוקולד וגבינה בכוסות אספרסו

קינוח שוקולד וגבינה בכוסות אספרסו זה מנה חגיגית, חיננית, מפתיעה וטעימה, שנראית מושקעת ביותר, ואף אחד לא ינחש כמה פשוט היה להכין אותה
קינוח שוקולד וגבינה בכוסות אספרסו זה מנה חגיגית, חיננית, מפתיעה וטעימה, שנראית מושקעת ביותר, ואף אחד לא ינחש כמה פשוט היה להכין אותה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    6 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 120.4 קק״ל 1926.2 קק״ל
    פחמימות 6.0 גרם 96.3 גרם
    שומן 9.2 גרם 147.0 גרם
    נתרן 10.7 מ״ג 170.8 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 34.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 13.3 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 92.6 גרם
    כולסטרול 70.4 מ״ג 1126.6 מ״ג
    סידן 23.4 מ״ג 374.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 75.0 מ״ג 1200.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    6 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 120.4 קק״ל 1926.2 קק״ל
    פחמימות 6.0 גרם 96.3 גרם
    שומן 9.2 גרם 147.0 גרם
    נתרן 10.7 מ״ג 170.8 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 34.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 13.3 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 92.6 גרם
    כולסטרול 70.4 מ״ג 1126.6 מ״ג
    סידן 23.4 מ״ג 374.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 75.0 מ״ג 1200.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קינוח שוקולד וגבינה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. מחממים שמנת מתוקה עם סוכר עד לסף רתיחה. מסירים מהאש, יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס.
  3. מוסיפים גבינת מסקרפונה וקקאו וטורפים לתערובת אחידה ופושרת.
  4. מוסיפים חלמונים וליקר ומערבבים לתערובת אחידה.
  5. ממלאים כוסות אספרסו בתערובת, עד 3/4 גובה הכוס. מסדרים את הכוסות בתבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים בגובה 2 ס”מ (בזהירות, שלא יחדרו מים לכוסות).
  6. אופים 20 דקות, עד שהקרם הופך להיות יציב בשוליים ועדיין רוטט במרכז. מוציאים מהתנור ומצננים.
  7. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות לפני ההגשה.
  8. מקשטים ומגישים: מקציפים את השמנת לקצפת רכה. מניחים בכל כוס כף קצפת ומפזרים מעט אגוזים מסוכרים. מגישים מיד.

הערות

  • אפשר להשתמש גם בליקר פרנג'ליקו (ליקר אגוזים) או ליקר שוקולד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קינוח שוקולד וגבינה בכוסות אספרסו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות