תאנים עם קצפת ורוטב יין מצומצם

השף שגב משה מכין קינוח תאנים עם קצפת ורוטב יין מצומצם - קינוח ללא גלוטן, פשוט להכנה, קליל, קיצי ומאוד טעים. אפשר להחליף את התאנים בפירות אחרים
השף שגב משה מכין קינוח תאנים עם קצפת ורוטב יין מצומצם - קינוח ללא גלוטן, פשוט להכנה, קליל, קיצי ומאוד טעים. אפשר להחליף את התאנים בפירות אחרים
  • משה שגב
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 2]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 132.3 קק״ל 794.0 קק״ל
    פחמימות 13.0 גרם 77.7 גרם
    שומן 2.5 גרם 14.7 גרם
    נתרן 3.2 מ״ג 19.2 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 9.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 14.6 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 38.7 מ״ג 232.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 237.5 מ״ג 1424.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 132.3 קק״ל 794.0 קק״ל
    פחמימות 13.0 גרם 77.7 גרם
    שומן 2.5 גרם 14.7 גרם
    נתרן 3.2 מ״ג 19.2 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 9.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 14.6 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 38.7 מ״ג 232.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 237.5 מ״ג 1424.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
משה שגב
X

1 דירג [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

קצפת

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מערבבים בסיר קטן עם ציפוי טפלון את כל רכיבי הרוטב ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות, או עד לקבלת רוטב סמיך. מוציאים את הלמון גראס.
  2. מכינים את הקצפת: מקציפים במיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה עם הווניל ואבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה ואוורירית.
  3. מרכיבים את המנה: מניחים על כל צלחת הגשה גבעה נדיבה של הקצפת, מניחים מעל 4 חצאי תאנים, יוצקים את הרוטב ומפזרים את השקדים ואבקת הקפה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תאנים עם קצפת ורוטב יין מצומצם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות