עוף טוב
עוף טוב

אגסים אפויים עם קראמבל פריך וגלידת וניל

משה שגב מכין קינוח טעים לארוחה חורפית - אגסים אפויים עם קראמבל פריך. מגישים את המנה עם גלידת וניל ונהנים מביס כיפי של חם, קר, רך וקריספי
משה שגב מכין קינוח טעים לארוחה חורפית - אגסים אפויים עם קראמבל פריך. מגישים את המנה עם גלידת וניל ונהנים מביס כיפי של חם, קר, רך וקריספי
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    96 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1070.1 קק״ל 6420.6 קק״ל
    פחמימות 96.3 גרם 578.1 גרם
    שומן 72.3 גרם 433.7 גרם
    נתרן 110.4 מ״ג 662.3 מ״ג
    חלבון 13.8 גרם 82.9 גרם
    סיבים תזונתיים 9.2 גרם 55.1 גרם
    שומן רווי 29.9 גרם 179.3 גרם
    כולסטרול 136.1 מ״ג 816.6 מ״ג
    סידן 227.2 מ״ג 1362.9 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 13.9 מ״ג
    אשלגן 673.0 מ״ג 4038.3 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 15.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    96 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1070.1 קק״ל 6420.6 קק״ל
    פחמימות 96.3 גרם 578.1 גרם
    שומן 72.3 גרם 433.7 גרם
    נתרן 110.4 מ״ג 662.3 מ״ג
    חלבון 13.8 גרם 82.9 גרם
    סיבים תזונתיים 9.2 גרם 55.1 גרם
    שומן רווי 29.9 גרם 179.3 גרם
    כולסטרול 136.1 מ״ג 816.6 מ״ג
    סידן 227.2 מ״ג 1362.9 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 13.9 מ״ג
    אשלגן 673.0 מ״ג 4038.3 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 15.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אגסים

קראמבל

תערובת אגוזים

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-190 מעלות.
  2. חותכים את האגסים לרבעים ומנקים מגרעינים וליבה. ממיסים את החמאה.
  3. מניחים בקערה את האגסים, החמאה, הסוכר וכוכבי האניס ומערבבים.
  4. מניחים על משטח העבודה את נייר הכסף בגודל של תבנית האפייה ויותר, ומעליו מניחים את נייר האפייה. מעבירים למרכז נייר האפייה את האגסים המתובלים ומשטחים לכדי שכבה אחת צפופה. מכסים את האגסים בנייר אפייה ועוטפים בשולי נייר הכסף, אוטמים היטב, מעבירים לתבנית האפייה ואופים במשך 30 דקות. מוציאים ולא פותחים את הנייר עד להגשה.
  5. מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות במצב טורבו. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  6. מכניסים למעבד מזון את כל רכיבי הקראמבל ומעבדים בפולסים עד שמתקבלים גושי בצק קטנים.
  7. מעבירים את הפירורים לתבנית האפייה ואופים עד לקבלת גוון שחום, כ-10 דקות.
  8. קולים את תערובת האגוזים במחבת יבשה עד להזהבה קלה.
  9. מוציאים את האגסים מנייר הכסף, מניחים על צלחת הגשה גדולה, מניחים מעל את כדורי הגלידה, מפזרים בנדיבות את פירורי הבצק ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אגסים אפויים עם קראמבל פריך וגלידת וניל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות