-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 194.8 קק״ל 1947.7 קק״לפחמימות 14.8 גרם 147.6 גרםשומן 11.4 גרם 114.0 גרםנתרן 592.5 מ״ג 5925.1 מ״גחלבון 3.0 גרם 29.9 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.9 גרםשומן רווי 3.4 גרם 34.1 גרםכולסטרול 7.4 מ״ג 73.5 מ״גסידן 58.9 מ״ג 588.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 48.1 מ״ג 481.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות15 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 194.8 קק״ל 1947.7 קק״לפחמימות 14.8 גרם 147.6 גרםשומן 11.4 גרם 114.0 גרםנתרן 592.5 מ״ג 5925.1 מ״גחלבון 3.0 גרם 29.9 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.9 גרםשומן רווי 3.4 גרם 34.1 גרםכולסטרול 7.4 מ״ג 73.5 מ״גסידן 58.9 מ״ג 588.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 48.1 מ״ג 481.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״גסגור
תמיד כשאני מכינה קינוח אני מנסה לחשוב איפה אפשר לקצץ בקלוריות בלי להתפשר על הטעם. בקינוח הזה, מוס גבינה עם לוטוס, השתמשתי בגבינה לבנה עם אחוזי שומן נמוכים ולא בגבינת שמנת כדי להקליל את המנה ולהפוך אותה לכזו שאוכלים עם פחות נקיפות מצפון.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 195 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
מוס
-
1 חבילה עוגיות לוטוס
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
3כפות או 30 גרם אבקת סוכר
-
1/2כוס או 120 מ"ל חלב 3%
-
2כפות או 20 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1גביע או 250 גרם גבינה לבנה 9%
עיטור
-
5 כפות ממרח לוטוס
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
10 עוגיות לוטוס בינוניות
אופן הכנה
- שוברים את העוגיות לשברים גסים ושמים בכל כוס כף או שתיים.
- שמים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר בקערת המיקסר ומקציפים לקצפת רכה. מוסיפים את החלב, פודינג וגבינה ומקציפים עד שנוצר קרם יציב. מעבירים לשקית זילוף.
- שוברים את העוגיות לחתיכות קטנות.
- מזלפים את הקרם לתוך הכוסות (או מעבירים עם כף) ומעטרים בשברי עוגיות.
- ממיסים את הממרח עם השמנת המתוקה ומערבבים היטב. מזלפים מעל הקרם ומעבירים לקירור עד להגשה.
אופן הכנה
- שוברים את העוגיות לשברים גסים ושמים בכל כוס כף או שתיים.
- שמים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר בקערת המיקסר ומקציפים לקצפת רכה. מוסיפים את החלב, פודינג וגבינה ומקציפים עד שנוצר קרם יציב. מעבירים לשקית זילוף.
- שוברים את העוגיות לחתיכות קטנות.
- מזלפים את הקרם לתוך הכוסות (או מעבירים עם כף) ומעטרים בשברי עוגיות.
- ממיסים את הממרח עם השמנת המתוקה ומערבבים היטב. מזלפים מעל הקרם ומעבירים לקירור עד להגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן